Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitartó embernek tartod magad?

Kitartó embernek tartod magad?

Figyelt kérdés
Miért gondolod, miben mutatkozik meg?
2021. febr. 24. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire igen.

Abban mutatkozik meg, hogy kitartok

2021. febr. 24. 15:02
 2/10 alletta ***** válasza:
100%

igen annak. amit eltervezek, gondolok megvalósítom, még nehézségek árán is. nem szokásom megfutamodni. soha nem adtam fel álmaimat, vágyaimat. elmondhatom életemről, hogy úgy alakult, ahogy szerettem volna. ez boldoggá tesz.

persze azért nem gázolok át mindenkin, de határozott vagyok, ha kell "harcba szállok" bárkivel. legyen orvos, tanár, ügyintéző stb.

néha persze idő kell hozzá.

2021. febr. 24. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már nem vagyok az. :(
2021. febr. 24. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Bizonyos dolgokban igen.
2021. febr. 24. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. De nem túlzottan. Mert itt is lehet túlzásba esni, itt is meg kell talalni az aranyközéputat.

Ha van egy vállalkozásod ami az első évben veszteséges, legyél kitartó és ne add fel.

Viszont ha ugyanez a vállalkozás már harmadik éve csak nyeli a pénzt, igenis ne tarts ki mellette tovább, realisan gondold át hogy vagy rosszul csinálsz valamit, vagy ha nem, akkor pedig egyszerűen rossz területen, rossz helyen, rossz időben csináltad meg, vagy csak kevés vagy ahhoz hogy irányítsd. Persze magadat is lehet fejleszteni, de mondjuk egy füzesabonyi divattervező cég nem fog befutni sosem...

Tudni kell mikor kell "feladni", tudni kell mikor kell kilépni. Mert a mindenek feletti kitartás lehet jó is, de legtöbbször ez a tulajdonság csak realitással, kockázat mérlegeléssel féken tartva tud jó lenni.

2021. febr. 24. 15:12
 6/10 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, reális keretek között. Sok olyan dolgon mentem át amit csak kitartással lehetett megoldani és a hobbijaim is olyanok amihez kitartás kell.
2021. febr. 24. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak voltam. Most azért nem vagyok kitartó, mert anno a nagy kitartásom nem vezetett sehova, szinte csak negatív következményei voltak.
2021. febr. 24. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 mik a hobbijaid?
2021. febr. 24. 15:48
 9/10 Metionin ***** válasza:
100%

8. Balett, jóga, rajzolás/festés

+ Minden évben kitalálok egy sporttal kapcsolatos kihívást és teljesítem.

2021. febr. 24. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Részben az vagyok. Bevállalok dolgokat, mert azt gondolom, hogy nekem azt meg kell tennem, meg egyfajta önbüntetésként is bevállalok nehéz dolgok cipelését, bár nem tehetném meg.
2021. febr. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!