Én nem hiszek abban, hogy minden lehetséges csak akarni kell. Hogyan tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről?
Nekem nem sok sikerem volt az életben, sokszor ha nem sikerült valami elsőre, akkor feladtam.
Nem hiszek benne, hogy csak akarni kell. Nagy részt a körülményeken múlik és a szerencsén is.

Miért akarnálak meggyőzni? Semmilyen érdekem nem fűződik a te boldogságodhoz, nem érdekel az életed.
Szerintem megmaradva a realitás talaján a legjobb fajta gondolkodásmód a megoldásorientáltság. Nem azt kell keresni, hogy mi szar, hanem az adott szituációból mit lehet kihozni, milyen lehetőségeket lehet megragadni. Az én életem példa arra, hogy ki lehet törni halmozottan hátrányos helyzetből is, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenki bírta volna azt amit én, mert kell hozzá egy bizonyos lelki és mentális ellenállóképesség amit sok embernek derogál kifejleszteni, mert piszok nehéz. Tapicskolni a szarban, keresni a kifogásokat és sajnálni magunkat sokkal könnyebb, de meg is van a böjtje. Kinek mi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!