Meddig dolgoztok ma és mi a program ma estére?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 07:52
1/7 anonim válasza:
Fél kettő, aztán megyek és felnyalom a lakást :D
2/7 anonim válasza:
Nem dolgozok, csak a csóró pórnép dolgozik. Én egész nap Ibizán süttetem a seggem, miközben koktélt szürcsölök, este pedig, amikor a koszos, dolgos ember épp kipihenni készül szánalmas munkájának fáradalmait, én akkor kezdek csak igazán belelendülni a dolgokba, ilyenkor általában fölhívatok 10 lenge öltözetű jányt a lakosztályomba, s huncut játszadozásokba kezdünk.
3/7 anonim válasza:
Ma szerencsére nem dolgozunk. (12 órázunk, 2 nap meló, 2 nap pihi...) Elmegyünk vásárolni, majd kicsit takarítgatok, meg főzök. Ha jó idő lesz, akkor délután sétálunk egy nagyobbat a kutyával, aztán valószínűleg sorozat/film.
Ez a terv, aztán majd meglátjuk. :D
Holnap pedig anyósomnak lesz egy kisebb szülinapi összeröffenése, arra megyünk.
4/7 anonim válasza:
16:00 aztán mrgyek haza, lefárasztom a kutyát, meg vele együtt magamat és durmolok reggel 5ig amikor kelek mert maszek van.
5/7 anonim válasza:
4-ig dolgozok. Pihenés lesz utána.
6/7 anonim válasza:
14:40-ig van a munkaidőm, de 14:00-tól lesz egy megbeszélésem, szóval tovább fog tartani, 3-4 között jó lenne végezni.
Utána - ha végre ma nem szakad az eső - kellene füvet nyírni, elültetni néhány virágot, takarítani egyet.
Az esti program xbox és valami film.
7/7 anonim válasza:
Ma 2 ig meló, 3 kor felveszem apukám, kimegyünk egy vidéki autókereskedésbe Egy kocsit megnézni (tegnap már voltam de lássa ő is), este érünk haza, még hazaviszem aztán haza megyek és vacsi + lefekvés, holnap 8-20 meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!