Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem vicces amikor napokig...

Nem vicces amikor napokig dolgoztok valamin és aztán a számítógép egyszercsak lefagy, újra kell indítani, és mikor beléptek a programba amivel dolgoztatok az azt mondja nem bírja helyreállítani és az egészet kezdhetitek elölről?

Figyelt kérdés
De nektek meg a legkevesebb kedvetek az újrakezdéshez van este 11-kor, hogy hajnali 1-ig csináljátok amíg még valamennyire az eszetekben van mi volt benne, és legszívesebben fognátok azt a dr h dj cd új vb v dj bújj kb c de ethkk kb baj kb v sziklán fa szürke újc hu k vb hivatalos kk

#vicc #gjckbvzkvh
2017. jún. 21. 01:11
 1/8 A kérdező kommentje:
És még az autocorrect se enged tombolni...
2017. jún. 21. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincs autosave?

Én ilyenkor befejelem a monitort.

2017. jún. 21. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül léteznek biztonsági mentések. A legtöbben fontosabb/nagyobb részenként készítenek ilyet. Tényleg olyan nehéz mondjuk óránként rányomni a mentés gombra? Néha meg egy másolatot is létrehozni?
2017. jún. 21. 02:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Számodra vicces, más pedig percenként ment és készíti a másolatokat is rendszeresen. Az ilyen legenda, hogy odaveszett 1 napi munka, ez nagyon durva felhasználói balfasság.
2017. jún. 21. 02:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A gépen lépésenként mentettek, minden lépés után rányomtam a mentésre, de ez a *** nem volt képes mégse visszahozni. Nem egynapi munkám veszett oda, amit előző napokon csináltam, tehát amit KÉNYTELEN VOLTAM MENTENI, hisz ha nem mentem nem bírtam volna következő napokon azon dolgozni, szóval az is odaveszett. Mostmár mindig rámentem egy külső winchesterre is az egészet, de az automatikus mentés nem új számomra, köszönöm.
2017. jún. 21. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:

"minden lépés után rányomtam a mentésre"

Akkor ismerkedj meg a BIZTONSÁGI MENTÉS fogalmával.

NEM, ez nem az a mentés, amit nyomkodtál. Az a munkaanyag volt, amiről biztonsági mentést kellett volna csinálni.

2017. jún. 21. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De igen, nagyon vicces. A könny kicsordul a zokimból, úgy röhögök. Ritka jó poén.
2017. jún. 22. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt már amikor valami olyan felületen írtam hosszan ahol nem volt mentés és amikor már többször elszállt hosszabb szöveg, akkor inkább időnként jegyzettömbbe másolom és elmentem valami x1 x2 akármilyen néven.

Ha meg nem mentettem akkor mondom magamban a q-anyját és vagy elkezdem megint vagy kikapcsolom. :)

2017. jún. 26. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!