Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Haverjaim azt hitték vicces....

Haverjaim azt hitték vicces. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Haverjaim azt hitték vicces, hogy lekódolják a gépem. Hogy törjem most fel?! Azt mondják már nem tudják mi a jelszó, kkfpjafafepojghoiá 'szomat azt! MOST MIT CSINÁLJAK!? valahogy fel tudom törni a fiókomat? SEGÍTSÉG!

2013. aug. 19. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi van jelszavazva, a win, vagy a bios? Ha előbbi, akkor milyen win van rajta?
2013. aug. 19. 20:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Win 7. Kedvesek voltak és hagytak egy vendég fiókot...
2013. aug. 19. 20:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Így még a RG sem én vagyok -.- ez így nehéz lesz
2013. aug. 19. 20:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Az még a vicc, hogy dolgoznom kellene rajta és afiókom nélkül újra kezdhetem az 1 hónapos melót, fasza, köszi srácok!
2013. aug. 19. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van. Vagy megpróbálod megtörni, vagy lemented a fájljaidat.

Előbbihez eszköz az ingyenes ophcrack, amely a hasht próbálja támadni, viszont ehhez szüksége van több gigabyte-nyi hashtáblára, és az eredmény nem garantált. Ha a haverjaid hosszú szöveget írtak be, netán speciális karaktereket, akkor ez kb esélytelen.

Másik, hogy leszedsz pl egy Ubuntu Live CD-t, és ezt elindítva átmásolod az adataidat oda, ahol már a Windows is hozzáfér. Ez akkor nem működik, ha bekapcsolták a fájlrendszer titkosítást is, viszont ez nem túl valószínű.

Továbbiakban pedig eleve használj jelszót, mert jelszóváltoztatáshoz is kéri a rendszer.

2013. aug. 19. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

CD-re vagy USB meghajtóra telepítve a gépet pedig róla indítva képes törölni az adott fiók jelszavát. Az eredeti jelszót nem lehet vele megtudni, de a törlés működik, tapasztalat.

2013. aug. 19. 20:58
 7/13 coopper ***** válasza:

Szia.

Feltörni egyszerű, 2 lépésben :

1. lépés : Win7 telepitő CD/DVD-vel bebootols és elmész vele addig mig nem lesz egy paracssorod (3-dik, 4-dik kép):

[link]

2. Lépés : Google : windows 7 jelszó parancssor : egy jónak tünő találat : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2013. aug. 19. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Esetleg csökkentett mód ált nem szokta kérni a jelszót
2013. aug. 19. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megpróbálok mindent! Valaki elmagyarázni részletesen a lépések sorrendjét? Mondjuk a bootolásossal
2013. aug. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!