Haverjaim azt hitték vicces. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Haverjaim azt hitték vicces, hogy lekódolják a gépem. Hogy törjem most fel?! Azt mondják már nem tudják mi a jelszó, kkfpjafafepojghoiá 'szomat azt! MOST MIT CSINÁLJAK!? valahogy fel tudom törni a fiókomat? SEGÍTSÉG!2013. aug. 19. 20:39
11/13 A kérdező kommentje:
Jelszó kiadási lemezzel megpróbáltam, de azt írja hogy: "Hiba történt, miközben a varászló megpróbálta beállítani a jelszót"
2013. aug. 20. 11:25
12/13 anonim válasza:
#6-os vagyok. Előveszel egy USB meghajtót, letöltöd a linkelt fájlt. Kicsomagolod, majd minden fájlt az USB meghajtóra másolsz, nem baj ha nem volt üres. Aztán nyitsz egy parancssort (Futtatás/cmd), majd beírod ezt: x:\syslinux.exe -ma x: (Az x cserélendő a USB meghajtó betűjelére.), ezután a rendszer indulása előtt a BIOS-ba belépve (delete gomb általában) ki kell választani, hogy a csatlakoztatott USB-ről induljon a gép. Innentől már nem tudom fejből a lépéseket, de már csak pár perc választ el a sikertől.
Ha a géped nem tud USB-ről indulni vagy nincs meghajtód, van ugyanennek a programnak CD-s verziója is.
13/13 A kérdező kommentje:
MEG VAN! Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2013. aug. 21. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!