Nőnek vagy férfinek jobb lenni? Ti változtatnátok a nemeteken, ha lehetne? Melyik nem a "felsőbbrangúbb"? Vagy mindegyik egyenrangú?
Én alapvetően jól érzem magam így férfiként, szóval nem váltanék!
Nagyjából egyetértek a 6-os válaszolóval, kivéve abban,hogy a férfiaknak könnyebb.
Természetesen egyenrangúak vagyunk!
20-as
Nem utálom a nőket,ezek csak hétköznapi jelenségek.
Pl saját gyereked elszalad valahol,és muszáj utána menned és egyből félreérthetik a dolgot...
Ezer ilyen dolog van.
Én pedig nem úgy állok hozzá,hogy nem találok egy olyat ami ne lenne abberrált,minden sztereotípiába beleillő rossz.
Én tudom,hogy találok egy olyat,aki ideális nekem és nem ezek a tipik xar dolgok határozzák meg a dolgokat.
Szerintem valamivel kényelmesebb lehet férfinek lenni, mert a férfiaknak nem kell menstruálni, szülni, állandóan szőrteleníteni, sminkelni, este félve járkálni az utcán, stb. Ha egy férfi mondja azt, hogy mondjuk nem akar gyereket, mindenki ráhagyja, de ha egy nő, akkor megbotránkoznak rajta, hogy hogy képzeli, hogy nőként nem az a létezésének az egyetlen értelme, hogy kitoljon magából minimum egy gyereket.
De ha újjászületnék és választhatnék, mi legyen a leendő nemem, ugyanúgy nő lennék, mert nőnek érzem magam és már hozzászoktam az ezzel járó negatívabb dolgokhoz is.
23N
Inkább lennék férfi. Több lehetőségem lenne, jobb helyekre felvennének dolgozni (nem egyszer volt már kizáró ok/hátrány hogy nő vagyok).
Nem lenne menstruáció. Lesz4rnák hogy nincs gyerekem, nem feltételeznék azt hogy amint felvesznek dolgozni rögtön leellek.
Nő vagyok, szívesen lennék inkább férfi, ha választhatnék.
Nincs menstruáció, nincs szülés, sokkal-sokkal kisebb az esélye a tárgyiasításnak, hü lyének nézésnek, nemi/fizikai erőszaknak, meg még millió más dolognak a húgyúti fertőzésektől kezdve a prostinak nézésig. Sok idő lenne mindent felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!