Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőnek vagy férfinek jobb...

Nőnek vagy férfinek jobb lenni? Ti változtatnátok a nemeteken, ha lehetne? Melyik nem a "felsőbbrangúbb"? Vagy mindegyik egyenrangú?

Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 21:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Mind a kettőnek vannak jellemző gyengeségei és erényei, biológiailag is, gondolkodásmódjukban is.

Nem hinném, hogy bármelyik is felsőbbrendű lenne, maximum társadalmilag kerül magasabb polcra egy-egy kultúrában.

Én biológiailag férfi vagyok, de meleg vagyok, és lélekben félig férfi, félig nő, így az érme mindkét oldalát személyesen meg tudom élni.

Férfinak azért jó lenni, mert fizikailag erősebb, nagyobb vagy, nincs havibajod, nem visel meg annyira a változó kor, nem követeli meg tőled a társadalom, hogy cicomázd magad, elég ha ápolt vagy. Nagyobb az önbizalmad alapból, a tesztoszteron miatt. Ez jó.

Nőnek azért jó lenni, mert sokkal árnyaltabban vagy képes látni a világot, és ami még fontosabb, kifejezni magadat, és kommunikálni is. Nem kell megjátszanod sem a bátrat, sem a kemény legényt olyankor, ha be vagy tojva valamitől. Átélheted a terhesség, a gyerekszülés csodáját, ami egyrész nyilván nyűg is, de másrészt csoda, és egy férfi sosem fogja megtapasztalni igazán.

2021. máj. 12. 21:37
 12/32 anonim ***** válasza:
53%
10es. Őrülők az egyéni látásmódodnak. Na talán 1 másik életben.
2021. máj. 12. 21:38
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
9 de az csak egy nézőpont hogy te annyit látsz egy nőből hogy képes megfejni egy gazdag palit. Én pl jobban szeretnék a saját lábamon megállni, pénzt keresni mert mi van azokkal akiket elhagy a gazdag pali és ott maradnak tanulatlanul pénz nélkül? Én szeretnék a gazdag lenni nem pedig mástól függeni. Viszont nőként elég nehéz elhelyezkedni bárhol is
2021. máj. 12. 21:39
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
En no vagyok, de kiprobalnam a ferfi nemet egy napra. Valamiert az izgatja a fantaziam, hogy a sz3x milyen lehet ferfikent.
2021. máj. 12. 21:46
 15/32 Metionin ***** válasza:
93%
Én szeretnék férfi lenni, mert akkor nem kellene félnem a nem kívánt terhességtől. Csináltatnék vazektómiát és annyi.
2021. máj. 12. 21:50
 16/32 anonim ***** válasza:
71%

Egyenlőség hiú ábránd, a világon mindenhol férfiak vannak előnyben. Amerikában is úgy lesz az első női elnök, h kihalás alapján, ha Biden bácsi kinyiffan.

Összességében nőnek lenni nehéz, meg egy gazdag pasit lehúzni nem életcél és a szépség is múlandó. Aki csúnya, elhízott, öregedő nő, az nehezen fog mészáros lölőé versenyezni.

2021. máj. 12. 21:51
 17/32 anonim ***** válasza:
29%
Úgy kell csinálni h gazdag palit fejsz, miközben suliba jársz, taníttatod magad. Nem csak fejni és eldegelni. A kettő létezhet egymás mellett.
2021. máj. 12. 21:56
 18/32 anonim ***** válasza:
27%

Nő.

Szinte haldokolhat is egy férfi mellettem,ha nekem szempillám sérül ugrik mindenki.

Másnak kell sokat teljesítenie,nekem elég ha van érzékeny kis törékeny lelkem.

Nem én cipelem a férfi helyett fel a zongorát. És elvárhatom tőle,mert különben bunkó. És ha én azt mondom,hogy bunkó akkor sok más ember is megváltoztatja vele kapcsolatban a véleményét.

Hazudhatok is,nekem hinni fognak. Vagy legalábbis 100x nagyobb eséllyel nekem fognak hinni.

Én perelhetek azért,mert bántott még akkor is ha nem bántott. Nekem fognak hinni.

És őt meg elmondják mindennek,mert egy nőt bántott.

Gyakorlatilag nekem sokkal egyszerűbb hozzájutnom a testi igényekhez.

És még ezer dolgot sorolhatnék,de ez csak havi egyszeri fájdalomba kerül. Azt meg a hlye is tudja,hogy lehet csillapítani természetes módszerekkel.

De lehetne a férfi is,elvégre neki lehet hogy ilyen erényekből kevesebb van,de nagyon sok lehetősége is. Ezt hozzá kell tennem.

Tehát férfiként is sok lehetőség van,amit nő is tud,csak nem feltétlen nők körében gyakori és pl nőket is lenyűgőz a dolog.

Illetve ha emelni kell valamit otthon,akkor nem kell feltétlen segítséget hívnom,stb. Lehetne itt sorolni de az a baj,hogy a mai társadalom kevertebb mint a koktél. Vannak olyan férfiaknak nevezett férfiak,akik nem bírják felemelni még a kancsót se.

De most még sok mindent el lehetne mondani.

2021. máj. 12. 22:05
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Vagy meleg ferfi szeretnek lenni, vagy igy pont jo.
2021. máj. 12. 22:08
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
18 lesüt a válaszodból hogy rohadt nagy bajod van a nőkkel. Szerezz egy barátnőt máshogy látod a világot egyből
2021. máj. 12. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!