Az alábbiak közül melyik állattól féltek jobban?
Egyiktől sem félek!
A pók, darázs nem bánt, legfeljebb, ha eleget bántod elötte, de akkor sem gyakori.
A kullancs sem bánt, csak enni akar, de ha nagy ritkán tlálok egyet, azt kiszedem és ennyi.
A macska meg nem véletlen házi kedvenc, ha normálisan viselkedsz vele, akkor kifejezetten aranyos állat.
Macska???
Van, aki fél egy macskától?
????
Nem mondanám félelemnek inkabb tanult dolognak hogy óvakodni kell a darazsoktól kullancsoktól és bizonyos pokoktol mert hát qurvára veszélyesek
Amugy a macskát nem ertem akkor már lehetett volna a kigyo vagy egyéb veszélyes állat
Halálosan rettegek a darazsaktól, tényleg, már ha 5 m-nél közelebb jön egy, vigyázzban áll bennem a sz...Egyébként egyáltalán nem igaz, hogy nem bántanak, bizonyos fajták kifejezetten agresszívek. Na meg bocsánat, de nem fogom ajnározni őket a tányérom közelében sem. Baromira nem ritka a darázscsípés, sőt. A méhek azok, akik sokkal “barátságosabbak”.
Pókoktól undorodom, de legalább tudom, hogy a nagy részük nem tud fájdalmat okozni. A kullancsnál a betegségek miatt aggódom.
A macska nem is értem, hogy kerül ebbe a kártevő besorolásba. Nyilván lehet vad, de azért ne hasonlítsuk már egy lódarázshoz mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!