Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örülsz, hogy május van, és...

Örülsz, hogy május van, és itt a jó idő? 🌞🌈

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 20:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

Jó nektek... nálunk 10-13 fok, eső - nem hideg, inkább koratavaszi, hosszú nadrágban, széldzsekiben kellemes.

A vicc, hogy vasárnap még 27 fokban túráztunk.

2021. máj. 12. 10:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem nem okoz örömet, hogy másnak rossz valami, ellenben engem nagyon vakít a szikrázó napsütés - még napszemüvegben is. Nehezen viselem, hogy reggel 10 fok van, kora délutánra meg 25. Valamelyest azt is nehezen emésztem, hogy a sok kiszabadult ember megfeledkezik teljesen magáról és a külvilágról, mert gyakorlatilag az állat bújik ki belőle, amikor megcsapják az első komolyabb erejű napsugarak, - úgy élvezik az életet, hogy azzal mások nyugalmát zavarják. Nem is akarnak tudomást venni arról, hogy nem egyedül lakják az bolygót.

2021. máj. 12. 10:47
 23/25 anonim ***** válasza:
74%
A legjobb 22-es a tömött terasz szindróma😁
2021. máj. 12. 11:07
 24/25 anonim ***** válasza:
96%

Eddig gyalázatosan szar volt a tavasz, de ennek a hirtelen jött nagy melegnek sem örülök. Szerintem így nájus első felében a 30 foknak még nagyon nincs itt az ideje. Borzasztó erős a nap, és a szememet is bántja. Konkrétan megfájdul a fejem ettől a fényerőtől.Ráadásul éppen a kertemet építgetem, szépítgetem, dísznövényeket ültetnék, de a föld olyan száraz, mintha július vége lenne, és az erős nap azonnal szétégeti a fiatal növényeket.

Örülök, ha valakinek ez most jó, de ettől még nekem nagyon nem.

Gyerekkoromban még normális tavasz, és normális, elviselhető nyár volt a jellemző, és azt kívánom bárcsak ne lenne klímaváltozás, és visszatérne a jól elkülöníthető 4 évszak.

2021. máj. 12. 12:53
 25/25 anonim ***** válasza:
83%
Igen, végre a hideggyűlölő növényeim is szépek a kertben, és már egyre több madárfiókát látni az itatónál. Szeretem a májust! :)
2021. máj. 12. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!