Örülsz, hogy május van, és itt a jó idő? 🌞🌈
Jó nektek... nálunk 10-13 fok, eső - nem hideg, inkább koratavaszi, hosszú nadrágban, széldzsekiben kellemes.
A vicc, hogy vasárnap még 27 fokban túráztunk.
Nem.
Nekem nem okoz örömet, hogy másnak rossz valami, ellenben engem nagyon vakít a szikrázó napsütés - még napszemüvegben is. Nehezen viselem, hogy reggel 10 fok van, kora délutánra meg 25. Valamelyest azt is nehezen emésztem, hogy a sok kiszabadult ember megfeledkezik teljesen magáról és a külvilágról, mert gyakorlatilag az állat bújik ki belőle, amikor megcsapják az első komolyabb erejű napsugarak, - úgy élvezik az életet, hogy azzal mások nyugalmát zavarják. Nem is akarnak tudomást venni arról, hogy nem egyedül lakják az bolygót.
Eddig gyalázatosan szar volt a tavasz, de ennek a hirtelen jött nagy melegnek sem örülök. Szerintem így nájus első felében a 30 foknak még nagyon nincs itt az ideje. Borzasztó erős a nap, és a szememet is bántja. Konkrétan megfájdul a fejem ettől a fényerőtől.Ráadásul éppen a kertemet építgetem, szépítgetem, dísznövényeket ültetnék, de a föld olyan száraz, mintha július vége lenne, és az erős nap azonnal szétégeti a fiatal növényeket.
Örülök, ha valakinek ez most jó, de ettől még nekem nagyon nem.
Gyerekkoromban még normális tavasz, és normális, elviselhető nyár volt a jellemző, és azt kívánom bárcsak ne lenne klímaváltozás, és visszatérne a jól elkülöníthető 4 évszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!