Örülsz, hogy május van, és itt a jó idő? 🌞🌈
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 20:19
11/25 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint a kettes, a meleget nem igazán szeretem, a kérdésed "vége" viszont tetszett, köszi. :)
12/25 anonim válasza:
Igen itt a jó idő. És ha kimész a poros szobádból a szabadra, szívhatsz egykis friss maszkos levegőt.
13/25 anonim válasza:
Imádom a tavaszt. Sajnos, lassan vége. A nyár is jó, de túl meleg van és túl sok a turista mindenhol.
14/25 anonim válasza:
Engem elhagyott a pasim, de nem baj, mert feltettem a kezem és kisütött a napocska. 😀
15/25 anonim válasza:
essen inkább hó, a melegkedvelők menjenek afrikába
16/25 anonim válasza:
A mezítlábas nők miatt okés a dolog.
17/25 anonim válasza:
Nem örülök, mert még a szakdolgozatomat kell írnom, mire végzek addigra meg itt lesz az eső. Vacak időszak ez.
18/25 anonim válasza:
Ja, előkerültek a picsanadrágok...Éljen a tavasz!!
☀️ ☁️☁️☁️
☁️☁️☁️ ☁️☁️
🌳 🌳 🌳 🌳
🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯🈯
20/25 anonim válasza:
Nem! Nekem ma már kánikula volt! Gyűlölöm a meleget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!