Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elérni, hogy...

Hogyan lehet elérni, hogy május 10-én ne nyissanak az iskolák?

Figyelt kérdés

Én nagyon szívesen mennék, no nem a barátaim miatt, azokkal mindig találkozom, hanem a dolgozatok miatt. Szóltak a tanárok, hogy mindenből írunk, az év elejétől.

Ezt mégis hogy várhatják el? Tanítani ki fog? konkrétan 2 hónapnyi óránk volt eddig, mert a kedven tancinéni meg a tancibácsi nem óhajtott órát tartani. De dolgozatot íratni 1 hét felkészülési idővel 9 hónapnyi anyagból, hát kösz, de kihagyom.

2021. máj. 5. 00:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Iratkozz ki
2021. máj. 5. 00:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a jövőm. Megértem, hogy neked jó döntés volt, hamar felvettek a mekibe dolgozni. De nekem nem ez a célom. nem szeretném, hogy a tanáraim agybaja miatt romoljon a 4.8-as átlagom. Tudod nálunk a családban alap a fejenként 4 diploma.
2021. máj. 5. 00:42
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

A 2. válaszod eleg gaz volt

Amugy van ra petíció, pont az ilyen sírós kisgyerekek miatt, írd azt ala oszt remenykedj

2021. máj. 5. 00:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Sírós gyerekek? Örülök ,hogy jól érzed magad, de ez rohadtul nem vicces. Majd seggbe leszel rúgva, benyomnak egy suliba, ahol tessék dolgozz fel egy évnyi anyagot, van rá egy heted. Sírva rohannál anyucihoz.
2021. máj. 5. 00:54
 5/12 anonim ***** válasza:
99%
Kérdező, te tényleg a középsulis anyag miatt rinyálsz itt? Egyetemen szerinted mi van november óta? Ki van adva, hogy ezt kell tudni, és ugyanúgy van Teamses szóbeli mindenből, ahol számon kérnek mindent, úgy hogy magadnak tanultál meg mindent, autodidakta módon. Valahol a gyakvezről se hallani november óta. Szerintem ilyen hozzáállással te messze kerüld el az egyetemet, mert hamar a mekibe fogsz kerülni.
2021. máj. 5. 01:11
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Azért tisztázzunk valamit. Az online oktatás alatt semmit nem tanítottak a tanárok? Tehát nem voltak órák sem? Vagy inkább csak azt várták el tőletek, hogy egyedül sajátítsátok el az anyagot?
2021. máj. 5. 01:13
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

És a családban, fejenkénti 4 diplomával – ami alap, - nem tudtak segíteni az otthoni felkészülésben, és a kérdéseddel kapcsolatban sem tudnak tanácsot adni…

Már meghaladott a kérdésed. 16 nappal ezelőtt kinyitottak az iskolák; az általános iskolák 1.-4. évfolyamain azóta jelenléti oktatás folyik.

Ha nem tudod rávenni a kormányt (leginkább a kormányfőt), hogy módosítsa a hatályban levő rendeletet, akkor sehogy nem lehet elérni a változást, ugyanis május 10-től jelenléti oktatás kezdődik az általános iskolák 5.-8. osztályaiban és a középiskolákban is.

A ráhatásban nem tudok segíteni, de a hatályos kormányrendelet megadásában igen:

177/2021. (IV. 15.) Korm. rendelet a köznevelési intézményekben, a szakképző intézményekben, valamint a felnőttképzésben a rendes oktatásra történő visszatérésről és az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet megszüntetéséről

„2. § (1) 2021. április 19. napjától az általános iskolák 1-4. évfolyamain (alsó tagozat) a tantermen kívüli, digitális munkarend megszüntetésre kerül.

(2) 2021. április 19. napjától az általános iskolák 1-4. évfolyamai (alsó tagozat) rendes munkarendben működnek.

(3) Az általános iskolák 5-8. évfolyamai (felső tagozat), a középiskolák, az (1)-(2) bekezdésben foglaltakon kívül a többi iskola, valamint a szakképző intézmények 2021. május 9. napjáig tantermen kívüli, digitális munkarendben működnek.

(4) 2021. május 10. napjától a köznevelési intézmények és a szakképző intézmények valamennyi évfolyamán a tantermen kívüli, digitális munkarend megszüntetésre kerül.

(5) A köznevelési intézmények és a szakképző intézmények valamennyi évfolyama 2021. május 10. napjától rendes munkarendben működik.”

A cél adott.

(Szerintem, rosszak az esélyeid. A kormányfő ott volt az Újpest – Videoton döntőn, és az Újpest nyert 1:0 arányban. Ha a fehérváriak győztek volna, kihasználhattad volna a jókedvét.)

2021. máj. 5. 01:44
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Hasmenés.

Csináltass covid tesztet hát ha covidos vagy.

2021. máj. 5. 01:47
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Mondd a dokinak máj. 9-én hogy eltört a nyakad.
2021. máj. 5. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj,de ha ez nem megy és ezt nem bírod idegekkel,te is a mekibe mész majd, mert az egyetemen a legelején kihullasz. Ismerős a háttered, nálunk is mindenki egyetemet végzett, talán még szigorúbbak is, mert míg nálatok a BSC is diploma, a mi családunkban azt nem is tekintik, csak a mestert végzettségnek. A baj velük van, nem a tanárokkal. Nem a tanárt kell lenézni, meg hibáztatni, amiért küzd a rendszerrel, hanem a szüleid és magadat, ami miatt olyan lettél,aki nem tudja elfogadni,ha nem teljesít maximumot. Volt ilyen szobatársam egyetemet, minden nap bőgött a koliba aztán egy,nap kifakadt belőle, hogy neki mindig minden sikerült és nem bírja elviselni, hogy most nem. Ó, igen a csodás gimis évek, mikor mindenkit hibáztathatsz csak magaddal ne kelljen szembenézned. Az élet nem igazságos. Kismillió helyzet lesz az általad álmodott fényes jövőbdn, mikor bizony nem te leszel a legjobb vagy igazsàgtalanság miatt leszel az utolsók között. Vagy most tanulsz meg küzdeni és kiàllni magadért, pl méltósággal és lelkiismerettel azt mondani a szüleidnek, hogy, igen ez egy lehetetlen helyzet volt mindent megtettem de csak 3-as lett vagy szenvedhetsz tovább a megfelelési kényszerben közben pedig lenézhetsz mindenkit és köpködhetsz itt mert az egyszerűbb. Ha eddig is olyan tökéletes voltál nem tantárgyanként egy-egy rosszabb jegy fogja lehúzni az átlagod és amúgyis van még egy éved amikor majd kitűnő is lehetsz így bőven fel vesznek az egyetemre. Kivéve ha ugye nem voltàl eddig sem tökéletes, akkor viszont lássuk be ez nem a "tanci" hibája.
2021. máj. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!