Hogyan tudnám elérni, hogy 30 évesen ne érezzem magam túl öregnek mindenhez?
Logikusan nézve, vagy ha bárki másra gondolok, egyáltalán nem tartom a 30 éves kort öregnek, sőt. Viszont ha a saját életemre vetítve gondolok rá, rögtön pánikba esek és úgy érzem, hogy már késő mindenhez. Munka terén újba kezdeni, kipróbálni új mozgásformákat/hobbikat, mert mire bármiben jó lennék, már elszaladnak az évek.
Más is van/volt már így ezzel? Hogy lehetne ezen javítani?
Én egyszerűen csak elkezdtem nem foglalkozni vele é sorra derültek ki a dolgokról hogy jéé ez tök jó.. mostanra pedig már pont nem érdekel..
A családom és a párom szeret minden őrültségemmel együtt és ez a lényeg.. hogy boldogok legyünk.. érdekli a fenét, hogy mások szerint hogyan kéne viselkednem 30 évesen.
Most vettem egy rollert magamnak. Imádom. 😊
Persze, sőt már (én) 25 évesen is, ez leginkább abból fakad hogy fiatalabb korban kimaradnak a "szokásos dolgok", ha ezek időben megtörténtek volna akkor most nem lenne hiányérzeted, és nem szeretnéd idősebb korodban azt csinálni mint amit a "fiatalok".
Egyetlen dolog segít, az erőltetés, hobbi stb téren és amikor már elkezded, és benne vagy a dologban akkor rájössz hogy: "bakker ez ilyen egyszerű/jó dolog" :D
Hozzáteszem 30 évesen még simán "kompatibilis" vagy a huszonéves korosztállyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!