Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy 30...

Hogyan tudnám elérni, hogy 30 évesen ne érezzem magam túl öregnek mindenhez?

Figyelt kérdés

Logikusan nézve, vagy ha bárki másra gondolok, egyáltalán nem tartom a 30 éves kort öregnek, sőt. Viszont ha a saját életemre vetítve gondolok rá, rögtön pánikba esek és úgy érzem, hogy már késő mindenhez. Munka terén újba kezdeni, kipróbálni új mozgásformákat/hobbikat, mert mire bármiben jó lennék, már elszaladnak az évek.

Más is van/volt már így ezzel? Hogy lehetne ezen javítani?

2021. ápr. 24. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Vedd figyelembe a pozitív hozadékaut is: most van a csúcson a fizikai és a szellemi teljesítőképességed. Éppen ezért tökéletes alkalom arra, hogy új dolgokba kezdj, amiket igazán szeretnél csinálni - mind a munkában, mind a magánéletben.
2021. ápr. 24. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen csak elkezdtem nem foglalkozni vele é sorra derültek ki a dolgokról hogy jéé ez tök jó.. mostanra pedig már pont nem érdekel..

A családom és a párom szeret minden őrültségemmel együtt és ez a lényeg.. hogy boldogok legyünk.. érdekli a fenét, hogy mások szerint hogyan kéne viselkednem 30 évesen.

Most vettem egy rollert magamnak. Imádom. 😊

2021. ápr. 24. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Gondolj bele, ott vagy 80 evesen, fekszel az agyadban, es visszagondolsz a 30as eveidre. Mire lenne jo visszaemlekezni? Hogy bele akartal vagni valamibe, de a korod miatt nem mertel, vagy hogy mertel belevagni, es egy ujabb elmennyel/tapasztalattal bovult az eleted?
2021. ápr. 24. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
én nem érzem úgy 29 évesen hogy a fizikai teljesítőképességem csúcsán lennék. nyilaló hátfájdalmaim 27 éves koromban kezdődtek, mostanra már úgy érzem, nincs is izom a testemen. nem tudok emelni, erőt kifejteni bizonyos irányokba.
2021. ápr. 24. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sőt már (én) 25 évesen is, ez leginkább abból fakad hogy fiatalabb korban kimaradnak a "szokásos dolgok", ha ezek időben megtörténtek volna akkor most nem lenne hiányérzeted, és nem szeretnéd idősebb korodban azt csinálni mint amit a "fiatalok".

Egyetlen dolog segít, az erőltetés, hobbi stb téren és amikor már elkezded, és benne vagy a dologban akkor rájössz hogy: "bakker ez ilyen egyszerű/jó dolog" :D

Hozzáteszem 30 évesen még simán "kompatibilis" vagy a huszonéves korosztállyal!

2021. ápr. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!