Hogyan tudom elérni, hogy bármi törtènik, akkor ne tekintsek magamra áldozatként?
Figyelt kérdés
Azt mondták a napokban, hogy kaptam még egy lehetősèget, az ìrásbelit azèrt kaptam, mert szabàlytalansàgot követtem el, próbàljak változtatni, mert velem van a hiba. Az összes papìrjaimon az szerepel, hogy lelkesedèsem, kitartàsom dicsèretes. 3 èv alatt, kóstoltàk már napi szinten a magánèletem miatr, mikor megoldásokat kerestem, akkor, kihoztak a hibàk okozójakènt, az eredmènyeket másokat arattàk le, tehát nem volt egy leányálom a munkám. Én azt látom, hogy mikor valaki rossz helyre parkol, egyből büntetik, de mikor sorozatban terrorizálják az embert, meg mások basàskodnak, azt nem kell. Verseny hirdetnek, aztàn még aki minden feltètelnek megfelelt a győzelemhez, azt meg elnyomjàk. Csapatmunkàt akarnak, de hogy, mikor maguk sem tudnak èrtèkelni?2021. febr. 22. 16:18
1/7 anonim válasza:
Nem értem sem a kérdést, sem a leírást. Most konkrétan mi a probléma?
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy akkor tűzzünk ki egy célt, hogy egy èv alatt hàny règit akarunk lecserèlni, hàny újat felvenni.
2021. febr. 22. 16:21
3/7 anonim válasza:
Mi ez a zagyvaság? Most komolyan, erre milyen választ vársz idegen emberektől? Teljesen érthetetlen az egész.
4/7 A kérdező kommentje:
Multicégek élete a dolgozót megnyomorìtva.
2021. febr. 22. 16:33
5/7 anonim válasza:
Válts munkahelyet, te életképtelen.
6/7 A kérdező kommentje:
Biztos magadról is ezt mondanád hasonló helyzetben.
2021. febr. 22. 16:38
7/7 anonim válasza:
Igen, pontosan ezért írtam ilyen választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!