Évek óta zaklat egy huszonéves "férfi" Törökországból az interneten, akivel régen "összejöttünk" egy internetes oldalon, pedig már 2018-ban letiltottam és megszűntettem vele minden kapcsolatot. Nem tudom mit csináljak?
#20, azért van még egy további lehetőség is, ha a Bacon Year projektet nem akarja csinálni (a sertéstenyésztők nagy bánatára, teszem hozzá :( )
Például letörőlhetné a jelenlegi profiljait, és létrehozhatna a párjával közösen egy "Gyengédszív ÉS IGOR!!!!") elnevezésű profilt. Ezt nem is kéne a szülők profiljához linkelni, minek kéne? Aki tudja, hogy ez ez, az tudja, aki meg nem, az így járt.
Ha ennek ellenére kap megkeresést a kérdező erre a profilra, akkor CSAK Igor nevében szabad rá válaszolni, pl. figyelj te szerencsétlen, ha nem hagyod abba és megtalállak, én MEGBÖKÖDLEK A PUHA PÁRNÁKKAL!!!
;) Meg hasonló, szabadon választható üzenetek.
A lényeg, hogy a férfi legyen az aláíró, mert a nőre úgyse figyelne.
Na, hát akkor meg marad az én szterrotikikus, rasszista szemléletem (amit én, ha lesz lányom és ilyen korú lesz, már rég beleplántáltam, hogy: ilyennel soha, de soha... ;) )
De ha mégis, és ilyen könnyen azonosítható vezetékneve van, amit jó stratégiai érzékkel el is dumált a füstös lovagnak:
AKKOR MEG BACON YEAR!!
YEEEEAHHH!
CUPÁK, ZSÍR, SZALONNA, CSAK DISZNÓ, ZSÍR!
Ez legyen kint az oldalán! :D
Ha ez se segít, akkor mondjuk arról hírek, hogy hogyan kaptak el muszlim teroristákat, hány évet kaptak stb.:P
De valahol el kell kezdeni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!