Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik nem akarják beoltatni...

Akik nem akarják beoltatni magukat, azokat miért nézik le? Miért támadják le őket?

Figyelt kérdés

Én azért nem oltatom be magam, mert még mindig nem tartunk ott, hogy mi lesz az oltás utáni években, kiből mit vált ki. Én nem kockáztatnék, főleg úgy, hogy csak 18 vagyok. Nem lehet tudni, hogy így milyen gyerekeim születnének, nem lehet tudni, hogy 5 év múlva nem halok bele. Én jobban bízom a saját szervezetemben (főleg úgy, hogy már voltam covidos), mint egy x hónapos vakcinában. Ráadásul nem egy, hanem több féle vakcina van, 1 év alatt többet is kifejlesztettek. De vannak olyan gyógyíthatatlan betegségek, amik már évtizedek, évszázadok óta az emberiség része, és mégse találják az ellenszerét.

Én nem vagyok összeesküvés-elméletek megszállottja, nem hinném, hogy ki akarnák nyírni az emberiséget, de ez így is megbízhatatlan. Nem tudhatja senki, hogy mi lesz 5, 10, 15 év múlva. Ha ezért én egész nyáron nem mehetek sehova, oké, nem megyek, amúgy se terveztem, de akkor se oltatnám be magam.

Most ezért miért kell bántani valakit, mert nem akar fejest ugrani egy új oltásban?

2021. máj. 10. 09:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19-es vagyok, most miért pontoztatok le?

Index címlapon van, hogy norvég szakértők nem javasolják a johnoson&johnsont és az astrát az oltási kampányban.

Amiket lepontoztok rajtam keresztül, az hírekben van, nem én találom ki őket😃

2021. máj. 10. 15:40
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem nézem le őket csak potenciális bombának tartom őket: vagy bajt okoznak (maguknak is), vagy nem. És rejtőzködnek.

Így meg nem jó éldegélni...

2021. máj. 10. 18:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Jujjjj, ugyan regi a kerdes, en csak most lattam es nem birom ki, hogy ne irjak, a "statisztikailag nagyobb eselyed van arra, hogy elut az auto" beszolas miatt.😆😆😆 Ugyanis ezt en szoktam mondani azoknak az id*iotaknak, akik csicskaronggyal a kepukon vonultak/vonulnak az utcan. Persze ezert mindig megkaptam jobb esetben a sosem lehet tudni, a kis esely nem nulla, rosszabb esetben a felelotlen virustagado valaszokat. Jo latni, hogy felfedeztek a valoszinusegszamitas tudomanyat is, amit majd osszel gondolom megint elfelejtenek es csicskaronggyal a kepukon menekulnek, amint meglatnak az utcan egy pucer pofat.😁😁😁😁
2021. jún. 18. 01:05
 24/24 anonim ***** válasza:
* Felfedeztek a valoszinusegszamitas tudomanyat: mindjuk nagyon nem melyedtek el benne, mert most sem arra hasznaljak, amire kellene.😆😆
2021. jún. 18. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!