Akik nem akarják beoltatni magukat, azokat miért nézik le? Miért támadják le őket?
Én azért nem oltatom be magam, mert még mindig nem tartunk ott, hogy mi lesz az oltás utáni években, kiből mit vált ki. Én nem kockáztatnék, főleg úgy, hogy csak 18 vagyok. Nem lehet tudni, hogy így milyen gyerekeim születnének, nem lehet tudni, hogy 5 év múlva nem halok bele. Én jobban bízom a saját szervezetemben (főleg úgy, hogy már voltam covidos), mint egy x hónapos vakcinában. Ráadásul nem egy, hanem több féle vakcina van, 1 év alatt többet is kifejlesztettek. De vannak olyan gyógyíthatatlan betegségek, amik már évtizedek, évszázadok óta az emberiség része, és mégse találják az ellenszerét.
Én nem vagyok összeesküvés-elméletek megszállottja, nem hinném, hogy ki akarnák nyírni az emberiséget, de ez így is megbízhatatlan. Nem tudhatja senki, hogy mi lesz 5, 10, 15 év múlva. Ha ezért én egész nyáron nem mehetek sehova, oké, nem megyek, amúgy se terveztem, de akkor se oltatnám be magam.
Most ezért miért kell bántani valakit, mert nem akar fejest ugrani egy új oltásban?
Kár volt kiírnod ezt a kérdést. Gondolom látod a válaszokból. Most azok közellenségek akik nem kérik az oltást. Tavaly azok voltak a közellenségek, akik a nagy MARADJ OTTHON baromság miatt el mertek menni dolgozni. Tőlem konkrétan a szomszédok irtóztak mert bejártam dolgozni egy irodába, ahol egyedül dolgozok amúgy. Majd lecseng az oltásos dolog is. Elvileg nem kötelező, de amit itt az oldalon csinálnak az oltottak az már durva.
Én semmilyen rémhírnek nem hiszek és az oltás ellen sem vagyok. Csak egyelőre nem akarom beadatni, aminek vállalom a következményeit.
Én nem bántalak. Azokat sem bántom, akik beoltották magukat, meg azokat sem akik nem. Én szerencsére egyik tábortól sem leszek rövidebb és nem is teszem ki magam annak a kormánypropagandának, hogy a saját embertársaimra haragudjak hülyeségek miatt. Egyáltalán vitatémára érdemesnek sem tartom.
Divide et impera... Oszd meg és uralkodj ugye. És milyen jól működik. Javaslom elolvasni a wikipédia egyetlen mondatos jellemzését és átfordítani a jelenlegi helyzetre. :)
Oltottak! De Szlávik beismerte egy videóban mostanában, hogy a világban egy gyógyszerkísérlet zajlik éppen a vakcinákkal. A saját szájával mondja ezt. Élő adásban.
Akkor most miért zavar benneteket az, ha valaki nem akar kisérleti nyúl lenni egy 0,003%-os halálozási rátájú járvány esetén?
Engem sem zavar, ha valaki önként vállalja a kisérleti nyúl szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!