Miért nem szeretnéd beoltatni magad?
Nem vagyok emberkiserlet resztvevoje raadasul a sajat felelossegemre. Uge ezert iratjak az emberekkel az oltast kero papirt....
Na meg az infulenza esslen se oltattam meg a h1n1 ellen se.
1. Miért oltatnám be magam?
2.A vakcinák hatékonyságát még az orvosok is hümmögve magyarázzák. Ha ő se tudja,akkor majd én ész nélkül beadassam?
3.Tuti nem fogok erre pénzt kidobni,inkább az egészségemmel törődök,és az immunrendszeremmel,és persze az egészségbe a tisztaság is beletartozik.
4.Ha egymásét veszik,hogy lehetne megbízni ezekbe a hlyékbe?Az az ország veszi a kínait,a másik meg ezt,meg azt,és akkor olyan ország aki előállít,az miért vesz mástól?Mert olcsóbb,mint otthon legyártani?Vagy a sajátjába se bízik?Vagy mi az isten?Hagyjuk már.
Egy C-vitamin tablettát se veszek be szívesen, azért.
Az egészséges táplálkozásban, megfelelő testmozgásbann, természetközeli munka- és lakókörnyezetben, életritmusban hiszek... több mint hiszek, gyakorlom is ezeket. Zárójel: 2 évente vagyok beteg, kb 2 nap alacsony lázzal és ágyban fekvéssel. Voltam koronás is, ugyanez, elhúzódó változatban. Ha újra jön, újra megküzdünk.
Ha kötelező lesz, nem kérdés, beoltatom magam.
De ha bármilyen korlátozással jár, ami érint, akkor is.
Egyelőre viszont se nem szeretem kérdés se elég oltóanyag nincs, szóval nem kellene ezt firtatnk.
Főleg nem hátrányokat belengetni a nem beoltottaknak. Meg kéne várni akkor is olyan fene veszélyes-e ez a vírus, ha mindenki, aki szerette volna, beoltatta magát.
Aztán lehet hogy még többen be szeretnék. Lehet hogy nem is lesz rá szükség. Komolyan nem értem ezt a kezdődő hangulatkeltést viszont annál vészjóslóbbnak tartom. Remélem sárga csillagot nem osztogatnak majd sehol :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!