Az minek a jele, ha spontán meg akarok embereket verni?
Figyelt kérdés
Sokszor fantáziálok erről, hogy megyek utcán vagy tömegközelekedésen és belevernék az ott ülő férfi vagy nő arcába. Nincs rá nagyon kiváltó okom, pl. legutóbb balhéztak a metrón és röhögtem magamban meg a balhésnak szurkoltam. Persze nem tennék ilyet, de ennek kizárólag az az oka, hogy törvénybe ütközik. Ha anarchia lenne, akkor biztos, hogy sok embert megvernék.2021. máj. 6. 13:57
31/32 anonim válasza:
30 kérdező
Akkor elég öntelt primitív ember lehetsz,mert az várod hogy ok nélküli erőszakra dicséretet kapjál.
32/32 A kérdező kommentje:
De hát én nem várok dicséretet. Sőt az hoz lázba, ha ellenállást tapasztalok. Ahogyan most is.
2021. máj. 8. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!