Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az minek a jele, ha spontán...

Az minek a jele, ha spontán meg akarok embereket verni?

Figyelt kérdés
Sokszor fantáziálok erről, hogy megyek utcán vagy tömegközelekedésen és belevernék az ott ülő férfi vagy nő arcába. Nincs rá nagyon kiváltó okom, pl. legutóbb balhéztak a metrón és röhögtem magamban meg a balhésnak szurkoltam. Persze nem tennék ilyet, de ennek kizárólag az az oka, hogy törvénybe ütközik. Ha anarchia lenne, akkor biztos, hogy sok embert megvernék.

2021. máj. 6. 13:57
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok gyenge történetesen épp most nem küzdősportolok, de korábban MMA-ztam. Most terembe járok, valszeg jobban nézek ki mint te. Nekem eltűrik a nők, ha kikapnak keményen, mert nálam jobbat nem kapnak úgyse. Sajnálom, hogy számodra rossz hírekkel szolgáltam. De ha ennyire nem tetszik, mondj egy helyet időt és szívesen kicsipkézlek.
2021. máj. 7. 19:02
 22/32 anonim ***** válasza:
52%

21

Úristen XDD

Ha ennyire agresszív vagy,nem is csodálom hogy ha nincs barátnőd se barátaid :DD

Amúgy én verekedek,mert ha nincs olyan kiváltó okom rá,akkor hagyom rá :)

2021. máj. 7. 19:19
 23/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nincs barátnőm meg barátaim? Be vagy tépve?
2021. máj. 7. 20:09
 24/32 anonim ***** válasza:
69%

23

2Igazából épp ez az, hogy nem vertek sose, már kis koromban is bántottam lányokat a játszótéren felnőve pedig párkapcsolatban. Ehhez igyekeztem mindig olyan partnert találni, aki ezt bírja, ez hol sikerült, hol nem."

Kérdésből,meg válaszaid alapján elég agresszív,és rosszindulatú embernek tűnsz..

2021. máj. 7. 20:19
 25/32 anonim ***** válasza:
64%
Cigány vagy.
2021. máj. 7. 20:23
 26/32 anonim ***** válasza:
52%

25

Te neked mindenki cigány XDDD

2021. máj. 7. 20:25
 27/32 A kérdező kommentje:

Ha cigány lennék, nem írnék helyesen.

24: gratulálok a tűpontos megfigyelésedhez, Sherlock.

2021. máj. 7. 20:35
 28/32 anonim ***** válasza:
52%

27

És aki dilessziás,az is cigány?XDD

2021. máj. 7. 20:38
 29/32 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, most fikázod le itt mindenkinek a véleményét.

Mégis milyen választ vársz? Hú de fasza sukár csávó vagy, vernéd össze a csicskákat sorban, meg a nőket se sajnálod, te vagy a legfaszább gyerek a faluban akibe minden csaj szerelmes és minden gádzsó olyan akar lenni mint te, csak éppen ezek a g*ci törvények korlátoznak, hogy kiéld magad?

2021. máj. 7. 23:06
 30/32 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. máj. 8. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!