Az minek a jele, ha spontán meg akarok embereket verni?
Szerintem kiskorodban vertek vagy egyéb módon terrorizáltak és most "vissza akarod adni" a világnak. Pluszban lehet, hogy antiszociális pszichopata hajlamaid vannak, de valószínűbb, hogy csak valamilyen lelki sérülés.
A verekedést nem ajánlom, mert aztán jól elkupálnak és csak még nagyobb nyomot hagynak benned a fájdalmas emlékek.
Hát, majd egyszer valaki a pöcsöd a szádba adja, aztán elmegy a kedved az ilyesmitől.
Nem vernél te meg senkit, csak v.mit mondani kell hogy menőnek érezd magad és/vagy kiéld hipohonder hajlamaidat.
Pedig vertek már meg és maradtam ilyen.
Miért godnolod, hogy ha valakit megversz, az majd onnantól kevésbé lesz erőszakos? Van logika...
Mondom, lekvár vagy😃
Azért versz lányokat és nőket, mert egy gyenge gyík vagy. Ha egy vagány, belevaló ember lennél, mint pl én, akkor magadhoz való ellenfelet keresnél, vagy elmennél küzdősportolni, mint pl én😃
19
Figyi,ha fiúként direkt versz nőket,és nem azért mert szemtelen korcs a nő,akkor nyenge gyík vagy :DD
És még nem is vagy igazi férfi,hanem egy rossz k....g.
Más kérdés ergo,hogy ki mire használja a erejét,nőket azért nem illik bántani mert azt b...ik csinálják,vagy a idegbetegek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!