Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az minek a jele, ha spontán...

Az minek a jele, ha spontán meg akarok embereket verni?

Figyelt kérdés
Sokszor fantáziálok erről, hogy megyek utcán vagy tömegközelekedésen és belevernék az ott ülő férfi vagy nő arcába. Nincs rá nagyon kiváltó okom, pl. legutóbb balhéztak a metrón és röhögtem magamban meg a balhésnak szurkoltam. Persze nem tennék ilyet, de ennek kizárólag az az oka, hogy törvénybe ütközik. Ha anarchia lenne, akkor biztos, hogy sok embert megvernék.

2021. máj. 6. 13:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy valójában egy gyenge lekvár vagy, akit bárki agyonütne. Gondolom jó fosós is vagy, azért élsz a fantázia világban. Ha magabiztos felnőtt, erős férfi lennél, nem ilyeneken járna az eszed.
2021. máj. 6. 17:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, téged azért megvernélek.
2021. máj. 6. 17:55
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Na arra befizetnék lekvár😃
2021. máj. 6. 18:20
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kiskorodban vertek vagy egyéb módon terrorizáltak és most "vissza akarod adni" a világnak. Pluszban lehet, hogy antiszociális pszichopata hajlamaid vannak, de valószínűbb, hogy csak valamilyen lelki sérülés.

A verekedést nem ajánlom, mert aztán jól elkupálnak és csak még nagyobb nyomot hagynak benned a fájdalmas emlékek.

2021. máj. 6. 20:12
 15/32 A kérdező kommentje:
Igazából épp ez az, hogy nem vertek sose, már kis koromban is bántottam lányokat a játszótéren felnőve pedig párkapcsolatban. Ehhez igyekeztem mindig olyan partnert találni, aki ezt bírja, ez hol sikerült, hol nem.
2021. máj. 6. 20:40
 16/32 anonim ***** válasza:
52%

Hát, majd egyszer valaki a pöcsöd a szádba adja, aztán elmegy a kedved az ilyesmitől.

Nem vernél te meg senkit, csak v.mit mondani kell hogy menőnek érezd magad és/vagy kiéld hipohonder hajlamaidat.

2021. máj. 7. 12:25
 17/32 A kérdező kommentje:

Pedig vertek már meg és maradtam ilyen.

Miért godnolod, hogy ha valakit megversz, az majd onnantól kevésbé lesz erőszakos? Van logika...

2021. máj. 7. 12:50
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, lekvár vagy😃

Azért versz lányokat és nőket, mert egy gyenge gyík vagy. Ha egy vagány, belevaló ember lennél, mint pl én, akkor magadhoz való ellenfelet keresnél, vagy elmennél küzdősportolni, mint pl én😃

2021. máj. 7. 12:50
 19/32 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem küzdősportolok és nem nyomnálak bele a falba? AKi tud verekedni az mind erköcsös és soha nem ver nála gyengébbet?
2021. máj. 7. 13:13
 20/32 anonim ***** válasza:
67%

19

Figyi,ha fiúként direkt versz nőket,és nem azért mert szemtelen korcs a nő,akkor nyenge gyík vagy :DD

És még nem is vagy igazi férfi,hanem egy rossz k....g.

Más kérdés ergo,hogy ki mire használja a erejét,nőket azért nem illik bántani mert azt b...ik csinálják,vagy a idegbetegek..

2021. máj. 7. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!