Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a webcam...

Mi a véleményed a webcam modellekről?

Figyelt kérdés

Szerinted prostituáltak? Munkának lehet tekinteni, amit csinálnak?

Elítélendő a tevékenységük? Megvetésre méltóak? Ha lány vagy, kipróbálnád? El tudnád képzelni hosszú távon?

Ha fiú vagy, el tudnál képzelni kapcsolatot egy webcam modellel?

Véleményeket, tapasztalatokat várok olyanoktól, akik végezték ezt a munkát, vagy ismertek valakit, aki igen és olyanoktól is, akik csak elmondanák, amit a témáról gondolnak.

2021. máj. 5. 18:20
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
54%
A te kitalált tényeiden tényleg nem. xDDDD Jólvan, akkor neked legyen ugyanaz. Szórd az igét a rossz erkölcstelen webkam lányoknak mindenhol had nevessenek!
2021. nov. 5. 19:51
 42/48 anonim ***** válasza:
46%
#41: Miért akarnék lotyókkal beszélgetni normális nők helyett? Ja bocs, most is azt teszem, elnézést!
2021. nov. 5. 20:01
 43/48 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy veled bármilyen nő beszélgetni akarna. Mást csinálni pedig végképp nem...max a lotyók, akikre meg nem telik. :D
2021. nov. 6. 06:39
 44/48 anonim ***** válasza:
#43: Hál' Istennek, életemben (45 év) nem fizettem még szexért, és nem is fogok. Mondjuk az nem is szex, hogy egy nő a képernyőn fogdossa magát, én meg dobálom be a pénzt, hogy tovább nézhessem. Ez annyira szánalmas, hogy könny szökött a szemembe. A röhögéstől.
2021. nov. 6. 17:09
 45/48 anonim ***** válasza:

Na látod! Te is leírtad, hogy nem ugyanaz a szex és a webcamozás

:)

2021. nov. 6. 17:39
 46/48 A kérdező kommentje:

#44 Ok, leírtad a véleményed, tudomásul vettük, mindenki értékelte belátása szerint.

Mit csinálsz még mindig a kérdésnél? Egyáltalán miért kattintottad meg? Miért foglalkozol vele, ha a szolgáltatást sose vetted igénybe és nem érdekelnek, akik nyújtják?

2021. nov. 6. 18:26
 47/48 anonim ***** válasza:
Valaki kiírt egy kérdést, válaszoltam rá. Le lettem hülyézve, megint válaszoltam. Életképtelen, nőt soha nem látott recskagépnek állítottatok be, megint válaszoltam. Ennyi.
2021. nov. 7. 04:09
 48/48 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Olvazsgatva a hozzászólásokat hát hogy is mondjam kb. ezt vártam... Én pasi vagyok, a feleségemmel üzzük ezt a szakmát.. Mind ketten dolgozunk, én egy cégnél vagyok sofőr párom ápolónő (nem gyorstalpalóin végzett)...privált vendégkörrel rendelkezünk...Nem gondolnám,hogy mi ettöl kevesebbek lennénk.... valamilyen szinten nyitottak vagyunk, máskülönben nem is tudnánk csinálni. Van,hogy csak a feleségemet kérik,hogy sztriptízeljen masztizzon.. engen egyáltalán nem zavar..van mikor párosba kérnek minket...
2022. máj. 31. 10:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!