Aki nem fog menni nyaralni a nyáron?
Miért nem fogtok menni? Mikor voltatok utoljára? Hogyan tudjátok átvészelni a kikapcsolódás hiányát?
Én sajnos nem fogok menni, a járvány miatt sem, de amúgy sem mennék, mert anyagi körülményeim nem teszik lehetővé, sok minden másra fog kelleni a pénz.
Én nem is szeretek nyaralni. Pont azért, mert mindenki görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy ki kell(!) kapcsolódni és a nyaralásnak tökéletesnek kell(!) lennie.
Egyszerűen elvesztette a varázsát. "Repjegy megvan? Biztos? Gyógyszerek is be vannak rakva? Szállás tuti le van foglalva? Útvonal? Taxit hívtál? Gyerekeknek minden be van rakva? Plüss is? Ezt-azt elraktad? Kutyát-macskát ki látja el?"
Köszi, de ebből nem kérek.
Ha vírus után el is mennénk nyaralni max belföldön 2-3 napra.
Azok a nyaralások az igazán jók, ahol rengeteg költőpénzed van, külföldön új helyeket ismersz meg, új tájakat látsz, új kultúrákat tapasztalsz meg. Viszont erre az átlag magyar embereknek nem futja.
Nem is csoda, hogy itt ilyen befásult "nem megyek nyaralni idén, mert végülis minek" kommentek születnek. Ha csak a strandig mennék ki, akkor arra én is ráunnék pár év után.
#23 ez egyáltalán nem igaz. Ha te csak sok pénzből tudod magad jól érezni egy nyaraláson, akkor sajnállak. Én imádok az országon belül is csavarogni, nem kell luxushotel meg egzotikus tengerpart.
Csak a sznoboknak meg a dögunalmas embereknek kell, hogy folyton insta háttér előtt pózoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!