Szerintetek nyáron már miután a vakcina beadás meg volt, lehet majd szerintetek nyugodtan nyaralni, külföldre menni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, a vakcina beadással vége, és nyugodtan lehet
Nem, nem lesz még vége nyárra
Az új mutáció miatt ugyanaz lesz mint tavaly
44 szavazat
3/20 anonim válasza:
Egyébként már itt az új mutálódott törzs.
Szerinted.
4/20 anonim válasza:
Szerintem hasonló lesz mint Tavaly nyáron. De amúgy meg én biztos hogy be nem oltatom magam úgyhogy nekem tök mindegy mert ha csak beoltva lehet pár évig utazni akkor pár évig nem utazok.
5/20 anonim válasza:
Legalább nem lesz mindenütt tömegnyomor ha a laposföldhívős-vakcínaellenes-vírustagadó csűrhe otthon marad, és csak onnan okoskodik tovább.
6/20 anonim válasza:
Én februárban oltatok,
márciusban már utazok.
Ki nem oltat az itthon marad,
a fotelébe belerohad.
:)
7/20 anonim válasza:
De hamarabb is visz el téged a vég. Így mégis nekem mint oltástagadónak lesz több esélye és főleg ideje utazni.
8/20 anonim válasza:
"márciusban már utazok"
Persze, határon belül biztosan.
A külföldi utazás nagyon képlékeny, és a hisztéria miatt egy darabig az is lesz.
9/20 anonim válasza:
Nem értem. Mi tavaly nyáron is külföldön nyaraltunk, teljes nyugalomban.
10/20 anonim válasza:
Tavasszal jött a vírus. Csak idén nyáron volt probléma a külföldi utazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!