Aki nem fog menni nyaralni a nyáron?
Miért nem fogtok menni? Mikor voltatok utoljára? Hogyan tudjátok átvészelni a kikapcsolódás hiányát?
Én sajnos nem fogok menni, a járvány miatt sem, de amúgy sem mennék, mert anyagi körülményeim nem teszik lehetővé, sok minden másra fog kelleni a pénz.
Néhány hónapja költöztem be az új otthonomba, vidéken, a hegyekben, csendes szép helyen. Itt lenni felér egy nyaralással - legalábbis egyelőre :) Még eltart egy darbig, mire felfedezem a környéket, addig eltúrázgatok. Amint lehet, jönnek barátok látogatni, ezt jobban várom bármilyen nyaralásnál.
A covid előtt minden második hónapban utaztam valamerre, de tavaly február óta nem voltam sehol, csak belföldön. Meg kellett tanulni kitölteni ezt az űrt és másképp kikapcsolódni, főleg, hogy anyagilag is lenullázott a házvásárlás, de nem vagyok egy fantáziátlan ember, sikerült :) Idén még nem mocorgok, de jövőre már biztos tudok újra utazni.
Én nem fogok menni.
Nincs kivel, hová, miből ha tudnék hová, és miből menni, egyedül akkor sem mennék, nekem az úgy nem kikapcsolódás.
25F
A nyár alapból pokol számomra a hőség meg a rovarok miatt, szóval ilyenkor amúgy sincs kedvem több napos programokat meg utazásokat tervezni. Általában ősszel/télen szoktam "nyaralni" de az utolsó ilyen kb 2-3 éve volt, de ha a vírushelyzet engedi, akkor idén talán megyek valahova.
Kikapcsolódni meg bárhol ki lehet, szóval azzal nincs problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!