Ha nem rossz az életetek, de nem is vagytok boldogok, mit
tesztek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok más hogy csinálja. Nekem jelenleg semmi nem jó az életemben, se a párkapcsolatom, se a munkahelyem, nem vagyok boldog egyikben sem. Viszont legalább van mindkettő, nem vagyok már 20 éves, félek mindkét részen a változástól (40 vagyok, nő). Mi lesz, ha nem találok mást, vagy esetleg rosszabb jön? Viszont ott a másik oldal, éljek boldogtalanul? Annyira idős még nem vagyok. Annyira egyik dolog sem rossz, hogy kényszerítve legyek, nem ver a párom, csak nincs már köztünk szex. Nem kibírhatatlan a munkahelyem, csak nem érzem jól magam, volt már sokkal jobb is régebben. Ti mertek/mernétek lépni ilyen szituban? Vagy várnátok, hátha valami történik, jön egy jó ajánlat, jön egy szerelem..?
2021. máj. 5. 11:37
1/9 anonim válasza:
Ne tedd magad párkapcsolat függővé.
2021. máj. 5. 11:41
2/9 A kérdező kommentje:
Oké csak ez nem annyira egyszerű, tényleg vannak ilyen gondjaim, félek nagyon a magánytól. Járok pszichológushoz emiatt, de ez nagyon nehéz dolog.
2021. máj. 5. 11:42
3/9 anonim válasza:
Közelítsük meg úgy, hogy mikor nyílik nagyobb a esélyed a 100% boldogságra (vagy legalábbis a közelébe kerülni)?
Egy boldogtalan párkapcsolatban, amiben nem érzed jól magad, és csak azért vagy benne, mert félsz a magánytól, úgy aligha.
Jól mondta az #1, ne legyél kapcsolatfüggő. Te önmagadban is van egy egész és értékes ember vagy. Persze, hogy félünk az ismeretlentől, ezért sokan inkább maradunk a biztos,de szar helyzetben. De ennél sokkal többet érdemelsz. 40 évesen még nem járt el feletted az idő, ne mondj le saját magadról!
2021. máj. 5. 11:57
4/9 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe E. E. Eger: Az ajándék c. könyvét. Segíteni fog.
---
Hasonló esetben én mindig léptem valamit előre felé, és ca. 95%-ban jól alakultak a dolgok. A maradék öt százalék pedig igen tanulságos volt.
Sok sikert!
2021. máj. 5. 12:03
5/9 anonim válasza:
Nekem 40 évesen nem párkapcsolat az, ahol nincs szex, az legfeljebb egy ismeretség, jobb esetben barátság.
Mindkettőből lelkiismeret furdalás nélkül lépj, ha találsz jobbat!
2021. máj. 5. 12:27
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. máj. 5. 12:40
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a kapcsolat függőség a legnagyobb gond, inkább az, hogy nekem szinte csak ő van.. rokonok meghaltak, aki van velük nincs szoros kapcsolat, barátom is meghalt, egyedül vagyok nagyon.
2021. máj. 5. 13:23
8/9 anonim válasza:
Semmit.
2021. máj. 5. 14:03
9/9 anonim válasza:
A munkámra koncentrálok, az ad értelmet a napjaimnak, semmi más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!