Mit gondolsz a koronavírus oltásról? És arról hogy ennyien meghalnak miatta?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 20:57
21/29 A kérdező kommentje:
#20 én pl azért nem kérem mert az ismerősi körömben közvetlen a 2. oltás után meghalt az illető. És olyat is ismerek aki közvetlen az 1. oltás után kórházba került, és azóta ott is van.
2021. máj. 5. 13:26
22/29 anonim válasza:
21-es kommentelőhöz lenne kérdésem: az oltás hatása okozta a halált? Volt valami alapbetegségük is ismerősöknek? Aki kórházba került, annak mit mondtak az orvosok, hogy konkrétan mi a diagnózis?
23/29 anonim válasza:
21: attól, hogy közvetlenül az oltás után került kórházba, nem jelenti azt 100%-osan, hogy az oltástól került. Lehet, hogy pont az oltás előtt benyelt egy vírust (azért oltópontokon jó sokan tobzódnak egyszerre, simán bekaphatott vmi "finomságot", vagy előtte munkahelyen, utcán).
24/29 A kérdező kommentje:
#22 nem volt semmilyen betegségük, szóval igen, az oltás okozta a halált.
2021. máj. 5. 14:16
25/29 A kérdező kommentje:
#23 semmilyen vírus nem volt egyébként benne, hisz semmi baja nem volt az oltás előtt🤷♀️
2021. máj. 5. 14:17
26/29 anonim válasza:
attól, hogy nem jött ki rajta, nem jelenti, hogy nem volt benne... élet iskolájába jártam" szaktudorok osztják itt azt észt.
27/29 anonim válasza:
Ezt jóval az oltás előtt elkaphatta, mert dottore azt mondja, hogy később jön ki ez a betegség. Tehát ezt a vírust sajnos nem jókor kapták el. Azért annyira ne vegyük semmibe az orvosi szakmát, meg fogadalmat, hogy egy halált okozó oltást simán be-beadnak, mert csak.
28/29 anonim válasza:
Ezért kéne oltás előtt tesztelni díjmentesen és nem spórolni még ezen is és akkor kiderülne lehetséges sok esetben hogy már fertőzött a személy és így nem is kéne neki beadni semmit sem míg helyre nem jön.Ennyi volna az egész dehát itt megy mutyizás és aztán sírnak hogy nincs hely a kórházakban.Ez az egyik oka
29/29 anonim válasza:
A statisztika az nem a valóságot mutatja! Tuti nem igaz, hogy ilyen kis százaléka hal meg az oltás végett. Érdekes az én ismerősi körömben is 7-en meghaltak rá néhány napra az oltásra, meg van akiknek maradandó betegségeik lettek tőle. Szóval nem vagyok oltás ellenes de tuti nem igaz, amit közvetítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!