Mit gondolsz a koronavírus oltásról? És arról hogy ennyien meghalnak miatta?
#11, ne foglalkozz velük, nem tudsz mit csinálni velük sajnos.
Az óriási baj, hogy szóhoz jutnak, és bizonytalan, nem túl okos embereket is magukkal ránthatnak, de ezt nem tudod meggátolni sajnos.
Sajnos az oltás ellenére sem megnyugtató a helyzet. Akkor sem jó ezt elkapni, ha oltás állítólag megvéd súlyos betegségtől. Meg persze ki tudja, hogy ez ki eset3ben, mennyire 100%.
Jó lenne, ha eltűnne vírus végleg!
#9 Persze hogy sokan okoskodó hangnemben beszélnek rólatok, mert úgy viselkedtek mint a kóbor macskák; az ember odatesz elétek egy tálka tejet, ti pedig ahelyett hogy meginnátok, az árnyak között lapulva, farkat behúzva morogtok😅
Az oltás arra van hogy segítsen rajtatok, de ti itt bizalmatlankodtok a semmi miatt.
#18-nak - #16-os vagyok.
Ezért írtam, hogy nem tudhatjuk, hogy végül melyik verzió lesz a valós/abb/, mert eléggé kétesélyes a dolog. Nem hinném, hogy idióták lennének azok, akik elkezdték terjeszteni ezeket a "rémhíreket", hiszen ők is alapozzák valamire az állításaikat. Ráadásul közülük sokan orvosok vagy legalábbis az egészségügyben tevékenykednek valamilyen formában, szóval azért én biztonságból komolyan veszem az ő állításaikat is. Aztán majd idővel remélhetőleg minden kiderül...
"Nem hinném, hogy idióták lennének azok, akik elkezdték terjeszteni ezeket a "rémhíreket", hiszen ők is alapozzák valamire az állításaikat"
Pont ez a lényeg, hogy senki nem tudta eddig semmire alapozni az ilyen híreket. Nemhogy semmi nem utal rá, de az összes témában lévő ismeretünknek ellentmond hogy egy egyszeri oltás bármilyen kárt is tudna okozni több éves távlatban.
Gyakorlatilag az egyetlen "alapja" a dolognak hogy akik nem kérnek az oltásból bármilyen indokkal is, politikai indíttatásból, tűtől való félelemből, stb, azok próbálnak valami tudományosnak tűnő érvet felmutatni maguk mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!