Támogatod a védettségi igazolvánnyal való kirekesztést?
Eddig 5 ember nyomott pirosat a 61-es válaszomra, tehát elolvasták de válaszolni egyikük se tudott.
A kérdésem továbbra is: Miért ne vállalnának felelősséget?
(A lepontozás nem zavar, csak mellette hálás lennék a válaszért is!)
78, lenyűgöz az érveléstechnikád :)
De értem, hogy csak nem akarod megpróbálni sem a köztünk levő intellektuális szakadékot áthidalni :D
Nem olvastam eddigi hozzászólásokat, de igen, támogatom az oltási igazolványt.
Két lehetőség van:
- A nyájimmunitás kialakulásáig senki se megy sehova. Csak akkor nyitunk bármit is, ha a nyájimmunitás már kialakult.
- A nyájimmunitás kialakulásáig is elkezdünk már nyitni, a védettek mehetnek ide meg oda, a nyájimmunitás kialakulása után mindenki mehet.
Amúgy nem értem, aki nem oltat, miért nem. Bár a H1N1 esetén se értettem, a volt munkáltatóm lehetőséget adott ingyen influenzaoltásra, akkor sem.
Inkább egy (ezesetben kettő) szúrás, mint 1-2 hét táppénz és betegség.
Azt se értem, hogy aki a koronavírus veszélyességét tagadja, az hol él. Ismerek vagy 4 embert, aki elhunyt, 2-t, aki gyászol, a kerületemben velem egykorú politikus hunyt el. A barátaimon olyan erősen ment át a kór, amilyen beteg én például még nem voltam, sohase. Ja és jóval-jóval-jóval gyakoribb a szívizomgyulladás, krónikus fáradtság és hasonló szövődmények, mint az influenza vagy egy hörghurut esetén.
Az a bajom, hogy sokan a legalapvetőbb információkat se tudják a saját szervezetük működéséről, de annyitól felhúzzák magukat, ha valaki azt mondja, mukk és fröcsögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!