Melyik a legjobb vakcina a korona ellen? Pfizer vagy Sputnik?
Amelyik neked tetszik.
Sokaknak a Pfizer kell,állítólag az a legjobb,vannak olyanok akik a Szputnikkal is megelégednek ha már nincs Pfizer.
Egyénenként változó. A Pfizer 95% ""védettséget"" ad, de a többi is okés.
Após kínait kapott, semmi baja.
Apám Pfizert, kórházba is került oltás után..
Anyám is Pfizert, neki semmi baja.
Anyós Astrát, semmi baja.
Sógor Astrát, ő beteg volt 2 hétig utána.
Teljesen emberfüggő, kinél hogy jön ki...
Hát ez nagyon-nagyon emberfüggő.
Valakiből a Pfizer vált ki jobb immunreakciót, valakiből az Astrazeneca, valakiből a Sinopharm.
Teljesen indokolatlannak érzem az Pfizer hatalmas istenítését, az többségében olyan emberektől, akik azt sem tudják mi az az mRNS.
Így 2-3 héttel a 2. oltás után mindnek nagyon jó a hatekonysága. (Mondom ezt a biológus kollégák elmondása alpján)
Az lesz a legfőbb kérdés, hogy pl szeptemberben milyen lesz a védettség az adott vakcinálval oltottaknál, ahol pedig könnyen lehet majd meglepetés...
Ha Szputnyikra van lehetöség, el kell fogadni, nem éri meg Pfizerre várni.
Ja, én pedig oroszt, nekem semmj bajom nincs.
Kollégám is oroszt kapott, ő viszont egy hétig nyomta az ágyat otthon.
Olvass a témában, de ne politikai oldalakat, meg fórumokat, hanem értelmes weboldalakat, ahol tudományosan elmagyarázzák a miérteket és mikénteket.
Aztán azután dönts, hogy neked melyik a szimpatikusabb.
Eredetileg én is Pfizert kértem, csak az idő miatt oroszt kaphattam meg hamarabb, így az is jó volt nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!