Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit értetek el eddig az...

Mit értetek el eddig az életetekben? Mire vagytok a legbüszkébbek? Mit nem értetek el, amit a korosztályotok nagy átlagban már igen? Mire nem vagytok büszkék, hogy nem értetek el?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2021. máj. 1. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Büszke vagyok arra, hogy pár évvel ezelőtt lefutottam a maratont és felvettek egy nagyon erős gimnáziumba. Egyelőre ennyit sikerült csak elérnem, de a legjobb dolgok még úgyis hátra vannak számomra- vagy legalábbis tiszta szívemből reménykedek ebben. :)

17/L

2021. máj. 1. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Középsuliban kijutottam Erasmus+-al Máltára, ahol három hetet dolgozhattam egy irodában. Életem legjobb három hete volt.

Most online oktatás alatt úgy kerestek fel egy munkahelyről, hogy szabadidőmben nem tudnék-e menni hozzájuk dolgozni. Ez pont az a cég, ahol suli után egyébként is el akartam helyezkedni, szóval büszke vagyok hogy úgy hívtak :)

19/L

2021. máj. 2. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, illetve azt kihagytam, hogy 11-ben előérettségiztem angolból, és csak pár pontot vesztettem (a szóbelim max. pontos is lett), illetve az utóbbi időben olyan szinten felfejlesztettem magam angolból, hogy nem okoz gondot a legtöbb angol szöveg megértése, szinten mindent angolul olvasok és minden filmet/sorozatot kizárólag angolul nézek. Jelenleg gyűjtök is egy felsőfokú nyelvvizsgára. Erre azért is vagyok büszke, mert az ismerősi körömben (osztálytársak között is) nem sokan tudnak így angolul.
2021. máj. 2. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Piacképes végzettségekkel rendelkezem, jó munkahelyem van. Igazából kettő is. Jól keresek, férjnél vagyok. Van saját lakásunk, nagyobb mértékű megtakarításunk és két céges autónk. Büszke vagyok arra, amit elértünk.

Amit sokan nem látnak, hogy 2 éve próbálkozunk a családalapítással, de nem jön a baba. Nekünk ez akkora nehézség, illetve kudarcélmények sorozata, amit most nem tud enyhíteni az, hogy az élet minden más területén rendben vagyunk. Persze könnyebb, mert az ember csípőből kifizet mindent, de ilyenkor rájössz, hogy van amit nem lehet anyagiakban mérni. Őszintén szólva büszke vagyok arra, hogy a lombikhoz van elég erőnk is bátorságunk többszöri nekifutásra is. Le a kalappal minden család előtt, aki hasonló cipőben jár!

2021. máj. 2. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:

-Mit értetek el eddig az életetekben?

Egy (akkor még) erős gimibe vettek fel, bent voltam a top5-ben a végleges sorrendben, és gimi végéig az éltanulók közt voltam. 17 évesen elsőre sikerült az angol C1, majd 20 évesen lett jogsim is. Arra az egyetemre, és szakra vettek fel, ahová a leginkább szerettem volna.

-Mire vagytok a legbüszkébbek?

Az angol felsőfokúmra.

-Mit nem értetek el, amit a korosztályotok nagy átlagban már igen?

Második nyelvvizsga, (biztos) párkapcsolat, esetleg munkahely, saját kocsi.

-Mire nem vagytok büszkék, hogy nem értetek el?

Párkapcsolat.

20/L

2021. máj. 2. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Cselgáncs zöld őv 16 L
2021. máj. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!