Mi a legszélsőségesebb véleményetek/világnézetetek? Fel meritek vállalni?
Mindenkinek vannak sötét gondolatai, egyeseknek akár olyannyira sötétek hogy azt már fel sem vállalhatná emberek előtt.
A bátrak közületek akiknek vannak ilyen álláspontjaik, fel mernétek vállalni itt névtelenül ezeket, mindenféle társadalmi nyomás és gátlások nélkül?
Az a világnézetem, hogy az időt eladni pénzért pazarlás, és a legrosszabb befektetés, ami létezik a világon.
Pénzt szerezni értékteremtéssel szabad, és amint lehet, egyre inkább függetleníteni az időtől.
Naponta 8-10 órákat robotolni közepes mennyiségű pénzért szerintem embertelen, és az élet totális elcseszése.
Ezt a gondolatot 100%-ig felvállalom, nyilvánosan is.
Hát most több is eszembe jutott
-a multik modern rabszolga tartok
-az egyhazakat meg kene szuntetni
-a gondolatainkban levo vilag sokszor erdekesebb es fontosabb mint a fizikai
-betiltanam az abortalt magzatok kukaba valo kidobasat, minimum lenne a temetes
-gyulolom a pc szarokat
-a poliamoria a vilag legnagyobb faszsaga, szerelem csak 2 ember kozott lehet
Elutasítom az egész gender nonszenszet úgy ahogy van (ahol élek ez extrémnek számít), és a 4. hullámos feminizmust is mert az már gyűlöletmozgalom a férfiak ellen.
A vírust Kína direkt szabadította a világra hogy aztán a lezárásokat mint "víruskezelést" propagálja fake Twitter-fiókok százezreivel.
Én gyerekként imádtam, hogy kiköltöztünk végre kertesbe, akkor is gyűlöltem és azóta is gyűlölök városban tartózkodni.
Nem mindenkinek kínzás. :)
Francnak ír le bármit az ember ha sz.rrá pontozzák még egy ilyen "bevállalja, igen vagy nem?" kérdés alatt is.
Régebben volt egy hasonló kérdésem és ott nem volt ilyen probléma.
1. Hülyeségnek tartom a veganizmus és a vegetarianizmus egyéb extrém formáit. Az emberiség problémáit nem ezzel lehet megoldani, a nagy része trend. Az emberek többsége, aki állítja, hogy környezettudatosságból vegán, igazából semmit nem ért a tudomány működéséből. Ha kikérik a véleményem ezzel kapcsolatban, akkor elmondom, egyébként nem kommentálom mások étkezési szokásait.
2. Idiótaságnak tartom a 'termeld meg magadnak a kajád otthon, mert az milyen környezettudatos, etikus és egészséges' mozgalmat. A földművelés és az állattartás sok munka, szerintem a legtöbben úgy képzelik el, hogy majd leköltöznek falura, a termények meg majd megteremnek a kertben maguktól. Szerintem otthon termelni csak akkor éri meg anyagilag, ha egyébként nem tudnál rendes munkát vállalni, vagy max. kiegészítésként. Mert melós. Sokkal melósabb, mint egy irodai munka. A környezetnek sem feltétlenül jó: nagyobb mennyiségben ált. olcsóbban lehet termelni (ideértve mindenféle erőforrást is, pl. víz, energia). Persze, ez egyszerűen hangzik, hogy az tuti egészséges, mert 'nem adok hozzá semmi mesterségeset', de azért ez sokkal bonyolultabb. Pl. hogyan védekezel az élősködők, rovarok, gombák, stb. ellen? Hogyan biztosítod azt a higiéniai színvonalat mind a termlés, mind a feldolgozás során (pl. a konyhában), ami elvárható lenne élelmiszertermékeknél? Az is nagyon zavar, amikor emberek előnyként említik, hogy 'de hát ez házi, mennyivel jobb már' (legyen szó bármiről). Én éltem falun, a tapasztalatom az, hogy messzire futok, ha valami házi (ha nem ismerem a ház szokásait persze). Iszonyatos higiéniai körülmények, élelmiszerbiztonsági előírás kb. nulla, sorolhatnám. Sokkal rizikósabb kb. mindig a házi termék, mint a nagyobb üzemi. Inkább meg kellene tanulni tájékozódni, hogy a feldolgozott termékek hogyan készülnek és mit tartalmaznak, és ennek megfelelően vásárolni.
Hasonlóak, mint az első válaszolónak.
Engedélyhez kötném a gyerekvállalást (mint az örökbefogadásnál: pszichológiai vizsgálat, anyagi vizsgálat, orvosi vizsgálat). Esetleg még egy minimum IQ szinthez is kötném.
Az erősen mentális betegeknek egyáltalán nem engedném a gyerekvállalast.
Anyagiaktól függően maximalizálnám a vállalható gyerekek számát.
Kötelező abortusz az olyan gyerekeknek, akik a fogyatékosságuk miatt egész életükben ellátásra szorulnának (súlyos down kór stb).
Tényleges életfogytig a gyilkosoknak, a mostani 15-20 évvel szemben.
Az állatkínzókat örökre börtönbe zárnám (aki kicsit jártas a pszichológiában, az tudja, hogy a gyilkosok legtöbbször állatokon 'gyakorolnak' először).
Tudom kicsit 'hitleri' világnézeteim vannak, de nem fajra térek ki bennük, hanem inkább jólétre, gyermekvédelemre. Ha olyan a társaság, akkor felvállalom a nézeteimet, persze ez ritka. A párom előtt 100%-osan felvállalom, mert ő is ugyanígy gondolkodik a világról.
Butáktól, műveletlenektől megvonnám a szavazati jogot (tesztet raknék a szavazólap hátoldalára). Ezt akármikor felvállalom bármilyen társaságban.
Korlátoznám, hogy ki hány gyereket szülhet. Ezt is vállalom.
Az emberek java részét az állati szintet alig meghaladó ösztönlénynek, a csordát követő birkának gondolom, akik a racionális gondolkodásra, egyáltalán, a gondolkodásra, egyéni véleményalkotásra teljesen képtelenek. Ezt nem hangoztatom.:) Nem akarok senkit megbántani, hadd éljék nyugodtan a kis életüket. De azért a véleményem megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!