Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ha valaki ékezet nélkül ír?

Gáz ha valaki ékezet nélkül ír?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 01:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
Gáz, kivéve a külföldön él.
2021. ápr. 28. 09:06
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Gáz . Nem gáz . Ha a tanárodnak vagy a főnöködnek írsz èkezetek nélkül az valóban nem előnyös , de amikor a szombat esti sörözèst beszèled le a barátaiddal , akkor teljesen elhanyagolható :D
2021. ápr. 28. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Alapvetően gáz. Egy-egy esetben tudom elfogadni, amikor valami sörgős rövid üzentet kell átadni telefonró lírva
2021. ápr. 28. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Legalább akkora probléma, mintha valaki az anyanyelvét nem ismeri rendesen.

Kivéve persze a laza helyzeteket, amikor nem számít.

2021. ápr. 28. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Már miért lenne gáz pl. chaten? A chatkultúra része a rövidítés, összevonások, hangulatjellel szó/mondathelyettesítés stb. Hivatalos levélben szerintem sem való, de van olyan helyzet, amikor valaki nem Magyarországról ír (jó jó biztos le lehet tölteni valami alkalmazást rá).

Egy messengeres csevegésben egyáltalán nem gáz.

Az az igénytelen, aki nem mos kezet wc használat után, nem az, aki ékezet nélkül ír. :D

2021. ápr. 28. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

Nem mindenhol gáz. DE, engem zavar, chatben is. Biztosan létezik olyan társaság, ahol ez az alap, de én szeretek helyesen írva kommunikálni a barátaimmal is. Sokkal beszédszerűbb. A "H v, jol koszi" idegesítő.

Ha nem beszélgetés, hanem valami gyors infócsere, akkor persze oké.

2021. ápr. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!