Gáz ha valaki ékezet nélkül ír?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 01:06
1/16 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Az, hogy a haverjai között ki hogyan kommunikál, az csak az ő dolguk. De mondjuk nyilvános közegben ékezetek nélkül írni eléggé igénytelen dolog. Vagy ha mondjuk egy beadandóban, vagy a tanárával, illetve hivatalos helyen ír úgy valaki.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is attól függ hol és kinek.
5/16 anonim válasza:
telefontól is függ pl.gagyi telefonnal nehéz bármit csinálni akkor nem tudom milyen ez én néha azért írok így mert korábban olyan gagyi mobilom volt hogy szenvedés szinte írni rajta meg alapjáraton gyorsabb és most gépen egyszerű de ez helyzet függő nyilván..itt se alapszabály.
6/16 anonim válasza:
Ha pl. SMS-t írsz, vagy messengeren, ott egyáltalán nem. De egy hivatalos emailben vagy levélben már fontos az ékezet.
9/16 anonim válasza:
Egyszer kaptam egy e-mailt az egyik középvezetőtől a munkahelyemen. Feltehetőleg mobiltelefonról küldte, mivel ékezetek nélkül írta a következőket: "nem kell minden kis egy fos helyisegbe klima". Legalább egy napig szakadtunk a kollégákkal, mire rájöttünk, hogy az egy fos = egy fős.
10/16 anonim válasza:
Nem gáz, főleg ha külföldről ír, nem magyar billentyűzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!