Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki egy volt...

Van itt olyan aki egy volt osztálytársával sem tartja a kapcsolatot, holott többen tartják?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit szarul esik, de az iskolákban sem voltam túl jó kapcsolatban senkivel. Kicsit szarul esik, hogy többen a mai napig mennyire jóban vannak. Én konkrétan senkivel nem tartom a kapcsolatot, max köszönünk egymásnak párral.

Osztálytalálkozó lenne, vagy mikor volt arra sem szívesen mennék el.

Van itt még valaki hasonló cipőben?

Hogy lehet ezt “leszarni”? Egy városban élek a legtöbbel, gyakran össze futok valamelyikkel, mindig olyan rossz érzésem van utána

2021. ápr. 27. 15:18
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
100%
Én se tartom, nem érdekelnek.
2021. ápr. 27. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ettől ne legyen rossz érzésed. Keress barátokat, s sz.rd le. Amúgy azok a jóbalétek elég sokszor csak megjátszottak. Honnan tudod, hogy nem beszélik ki egymást a másik háta mögött? Tudod, a legnagyobb nyalizó barátokból születhetnek a legnagyobb ellenségek. Tapasztalat.
2021. ápr. 27. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Hol van ez törvénybe iktatva?
2021. ápr. 27. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom velük a kapcsolatot, nem is akarom. Mesterséges közösség voltunk, még csak nem is jó csapat, nem kötelező még 15 év elteltével is jópofiznunk. Az ötéves osztálytalálkozón még majdnem teljes volt a létszám, a tízévesen már csak kemény hét ember jelent meg, én nem mentem, mert egyrészt ez így nevetséges, másrészt nem is lett volna kivel beszélgetnem.
2021. ápr. 27. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kihagynám az egészet. Engem roppant mód fárasztanak ezek, bájologni olyanokkal, akiket rühellek. Utólag mindig megbántam.

Hidd el, ha eddig nem tartották veled a kapcsolatot, akkor sajna hiányozni se fogsz nekik a találkáról.

2021. ápr. 27. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom. Borzasztó érdek haveri kör volt. Most is csak az tartja össze őket, hogy annyira élettelenek, hogy csak egymással tudnak beszélgetni meg játszani.

Többen engem birtak a legtöbben, aztán mikor lett életem, munkám, barátnőm ki lettem utálva, pedig azután is csak én kerestem őket.

Nevetséges osztály volt, borzasztóan lehúzó emberekkel.

2021. ápr. 28. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!