Van itt olyan aki egy volt osztálytársával sem tartja a kapcsolatot, holott többen tartják?
Nekem kicsit szarul esik, de az iskolákban sem voltam túl jó kapcsolatban senkivel. Kicsit szarul esik, hogy többen a mai napig mennyire jóban vannak. Én konkrétan senkivel nem tartom a kapcsolatot, max köszönünk egymásnak párral.
Osztálytalálkozó lenne, vagy mikor volt arra sem szívesen mennék el.
Van itt még valaki hasonló cipőben?
Hogy lehet ezt “leszarni”? Egy városban élek a legtöbbel, gyakran össze futok valamelyikkel, mindig olyan rossz érzésem van utána
Kihagynám az egészet. Engem roppant mód fárasztanak ezek, bájologni olyanokkal, akiket rühellek. Utólag mindig megbántam.
Hidd el, ha eddig nem tartották veled a kapcsolatot, akkor sajna hiányozni se fogsz nekik a találkáról.
Nem tartom. Borzasztó érdek haveri kör volt. Most is csak az tartja össze őket, hogy annyira élettelenek, hogy csak egymással tudnak beszélgetni meg játszani.
Többen engem birtak a legtöbben, aztán mikor lett életem, munkám, barátnőm ki lettem utálva, pedig azután is csak én kerestem őket.
Nevetséges osztály volt, borzasztóan lehúzó emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!