Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A világ két részre fog szakadni?

A világ két részre fog szakadni?

Figyelt kérdés
Oltottakra és Oltatlanokra? Csak azért kérdezem mert az oltottaknak lesz erről bizonyítványa, az Oltatlanok ugyanakkor nem élhetnek a jogaikkal úgy mint azelőtt..Mi a cél? Kiszűrni, meglátni az ellenállókat? Esetleg van is az oltásban valami kimutathatatlan molekula, amit a gyógyszeripar majd érdeke szerint aktivál? Elindíthatnak vele egy megbetegedési folyamatot? Elméletben képesek volnának rá? Hány éve kezdődtek a nanokutatások, nanotechnológia?

2021. ápr. 25. 11:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

"Érdekesség, hogy a szakértők nem találtak összefüggést a vírusban való érintettség és az oltásellenesség között – oltásellenesből nem lesz nagyobb eséllyel oltáspárti az, aki átesett a víruson. A TK kutatásaiból az is kiderült, hogy nem igazán van átjárás a két csoport között."

Valóban nem. Ezért nyitottak a teraszok. Aki nem oltatta magát, az majd elkapja, és úgy immunizálódik. Szíve joga. Ha közben belehal, az is az ő döntése volt, mossuk kezünket. Így, vagy úgy immunizálva lesz a lakosság, és akkor hamarabb vége a járványnak.

Oltáspártiak: Menjetek, és oltakozzatok!

Oltásellenzők: Menjetek, és fertőződjetek!

"Covid szeret téged" Üresednek a kórházi ágyak, lesz hely a "hotelban" gyúgyulni, teljes a kiszolgálás! Oxigén maszk, pelenka ingyen! Szóval hajrá!

2021. ápr. 29. 16:13
 22/32 everlight ***** válasza:
16%
Semmi haszna az oltásnak,felesleges szar,ennyi erővel falevelekre is költhetett volna a kormány,csak azok halnak bele akik amúgy is meghalnának.És még így is csak a fertőzöttek 3 százaléka,nagy a füst,kicsi a láng.Régen is voltak vírusok,csak találtak egy ürügyet hogy csődbe vigyék a világot.
2021. ápr. 29. 22:53
 23/32 anonim ***** válasza:
69%

#22 Igen! Régi, szép idők! Ott volt a gyermekbénulás, a fekete himlő, a spanyol nátha! Hmmm! A TBC is fincsi, torokgyík, hepatitisz, es a többiek! Mekkora csapat volt! Emlékszem. Amikor a gyerekek fele meghalt az életük első öt évében, vagy vastüdőben volt még pár évet.

Nagyszerű idők voltak, igaz?

Azok a fránya oltások rontották el a bulit, most már semmi izgi nincs.

Apropó! A te sorsodat is megrontotta a DiPerTe oltási sorozat. Szeeeegééény! Kár, hogy megkaptad!

2021. ápr. 30. 00:03
 24/32 anonim ***** válasza:
50%
A kérdezővel értek egyet. Nincs letesztelve az oltás, gyorsan összedobtak valami katyvaszt. Èn már voltam kovidos, év elején kaptuk el az egész családdal együtt, szüleink is. Túléltük. Az egyik közeli rokonom korábban rákos volt, ö is túlélte, mint egy megfázást, ö a szagokat és ízeket is végig érezte. (Onnan tudta meg, hogy átesett a betegségen, hogy antikropp tesztet csináltatott utazás miatt). Egy másik közeli ismerős szintén elkapta, ö 62 éves és láncdohányos 40 éve. Féltünk, hogy majd belehal. Neki is lement pár hét alatt, teljesen felépült. Szóval a média azt nem reklámozza, amikor valaki felépül a betegségböl. Csak azt fújják, hogy ki halt meg, ilyenkor eltűnik minden háttérbetegség, mert mindenki aki meghal, Covid-ban halt meg. Aha. Emberek, csak a józan észt kéne használni egy kicsit, és nem benyelni minden sz.rt, amit mondanak. Valamiért csinálják ezt. Zsarolják a népet azzal, hogy nem találkozhatnak a közeli családtagok, hogy nem lehet szórakozni menni, meg minden be van zárva. Egy velem egyidős egész eddig oltásellenes csaj épp a minap változtatta meg a hozzáállását és oltatta be magát, azt mondta, hogy "már elegem van abból, hogy nem lehet sehova se menni, koncertre akarok menni..." Eddig amúgy azt hittem, okos. Hát rájöttem, hogy nem :D
2021. máj. 1. 06:16
 25/32 everlight ***** válasza:
55%
23,de ez nem komoly vírus,legfőképpen olyanok halnak bele akik amúg is meghalnának
2021. máj. 1. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
56%

#24 Le vannak tesztelve. A génterápiás kezelésekben már hosszú évek óta használnak ugyanilyen technológiával oltásokat. Az mRNS, és vírus vektor vakcinákat is.

Néhány forrás:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon sok helyen olvashatsz az eddigi eredményekről.

Annyi a különbség, hogy eddig a lipidburokba, vagy vektor vírusba azt az mRNS-t építették be, amiből a páciensnek éppen kellő fehérjét termelte meg a szervezete, most meg a tüskefehérjét kódoló mRNS darabot rakták bele.

Élő szervezetbe fehérjét nem igazán lehet másképpen bevinni, mert gyulladást okoz.

Egyetlen mód, hogy a szervezet számára szükséges fehérjét a szervezet ne lökje ki az az, hogy a fenti technológiákkal magával a szervezettel "gyártatják" le a szükséges fehérjét. Rengeteg betegséget gyógyítottak az elmúlt években ilyen génterápiás módszerrel. A fenti cikkek sem tavalyiak...

Mindez csak azoknak újdonság, akik nem foglalkoztak a témával, vagy éppen nem voltak betegek, akik ilyen gyógymódban részesültek.

A sajtóban a téma meglehetősen kifacsart módon jelenik meg - mint általában -. De egyelőre az újdonság abba áll, hogy eddig fertőző betegségek ellen nem vetették be ezeket a technológiákat. Máshol viszont már régen sikeresen alkalmazták eddig is.

2021. máj. 2. 18:03
 27/32 A kérdező kommentje:

"De egyelőre az újdonság abba áll, hogy eddig fertőző betegségek ellen nem vetették be ezeket a technológiákat. Máshol viszont már régen sikeresen alkalmazták eddig is."

Akkor már csak azt kell eldönteni "máshol vagyok"? Vagy "itt vagyok"

2021. máj. 4. 20:40
 28/32 anonim ***** válasza:
53%

Úgy beszéltek itt sokan, mintha azboltás 100% -vedelmet adna... értesülettlenek vagytok... azbl oltottak közt is szep számmal betegednek meg...

Nameg ez, hogy lesznek oltattak meg halottak... hát persze...

A 80%-nál tünetmentes ez a betegség... a 20% akinél van tünet, azoknak is többsége felépül...

Nekem egyelőre nem kell oltás, megvárom, hány karotok nő a génmódosítástól, aztán majd később esetleg... ha már nem kell sorban állni, meg azt kapom amit akarok, nem pedig azt ami éppen jut...

Nem vagyok rizikó csoportban.

Voltam teszten és tele vagyok antitesttel, pedig egy enyhe hőemlekedésem sem volt...

2021. máj. 5. 22:07
 29/32 anonim ***** válasza:
34%
Arról nem is beszélve, hogy pandémia idején nem kezdenek el fejvesztve oltogatni. Arra készteti a testet, hogy ellenállóbbá váljon a vírussal szemben, és mutációk fejlődjenek ki. Amik aztán sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti kis vírusocska. Ezt minden virulógus tudja, mégis oltogatják a jónépet. Hát köszi, de én nem kérek belőle. Aztán zsarolhatnak mindennel amivel akarnak, elvehetik az utazástól a lehetőségemet, engem ilyen könnyen nem lehet megvenni. Szerencsére nem Magyarországon élek, tátott szájjal bámuljuk a híreket és nem hisszük el, hogy ezt megcsinálják a otthoniakkal, ök meg vigyorogva asszisztálnak hozzá. Tisztelet a kivételnek, mert az is van, remélem sokan vannak és egyre többen lesznek, mert ez az egész egy orbitális átverés.
2021. máj. 6. 05:31
 30/32 A kérdező kommentje:
29 jó neked :) Nemsoká dolgozni sem mehetünk oltás nélkül. Habár ez nem csak magyarországra érvényes. Hála istennek az én ismerőseim egyike sem oltatta be magát, és stabilan tartják magukat a hipnózis közepette.
2021. máj. 6. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!