A világ két részre fog szakadni?
"Érdekesség, hogy a szakértők nem találtak összefüggést a vírusban való érintettség és az oltásellenesség között – oltásellenesből nem lesz nagyobb eséllyel oltáspárti az, aki átesett a víruson. A TK kutatásaiból az is kiderült, hogy nem igazán van átjárás a két csoport között."
Valóban nem. Ezért nyitottak a teraszok. Aki nem oltatta magát, az majd elkapja, és úgy immunizálódik. Szíve joga. Ha közben belehal, az is az ő döntése volt, mossuk kezünket. Így, vagy úgy immunizálva lesz a lakosság, és akkor hamarabb vége a járványnak.
Oltáspártiak: Menjetek, és oltakozzatok!
Oltásellenzők: Menjetek, és fertőződjetek!
"Covid szeret téged" Üresednek a kórházi ágyak, lesz hely a "hotelban" gyúgyulni, teljes a kiszolgálás! Oxigén maszk, pelenka ingyen! Szóval hajrá!
#22 Igen! Régi, szép idők! Ott volt a gyermekbénulás, a fekete himlő, a spanyol nátha! Hmmm! A TBC is fincsi, torokgyík, hepatitisz, es a többiek! Mekkora csapat volt! Emlékszem. Amikor a gyerekek fele meghalt az életük első öt évében, vagy vastüdőben volt még pár évet.
Nagyszerű idők voltak, igaz?
Azok a fránya oltások rontották el a bulit, most már semmi izgi nincs.
Apropó! A te sorsodat is megrontotta a DiPerTe oltási sorozat. Szeeeegééény! Kár, hogy megkaptad!
#24 Le vannak tesztelve. A génterápiás kezelésekben már hosszú évek óta használnak ugyanilyen technológiával oltásokat. Az mRNS, és vírus vektor vakcinákat is.
Néhány forrás:
Nagyon sok helyen olvashatsz az eddigi eredményekről.
Annyi a különbség, hogy eddig a lipidburokba, vagy vektor vírusba azt az mRNS-t építették be, amiből a páciensnek éppen kellő fehérjét termelte meg a szervezete, most meg a tüskefehérjét kódoló mRNS darabot rakták bele.
Élő szervezetbe fehérjét nem igazán lehet másképpen bevinni, mert gyulladást okoz.
Egyetlen mód, hogy a szervezet számára szükséges fehérjét a szervezet ne lökje ki az az, hogy a fenti technológiákkal magával a szervezettel "gyártatják" le a szükséges fehérjét. Rengeteg betegséget gyógyítottak az elmúlt években ilyen génterápiás módszerrel. A fenti cikkek sem tavalyiak...
Mindez csak azoknak újdonság, akik nem foglalkoztak a témával, vagy éppen nem voltak betegek, akik ilyen gyógymódban részesültek.
A sajtóban a téma meglehetősen kifacsart módon jelenik meg - mint általában -. De egyelőre az újdonság abba áll, hogy eddig fertőző betegségek ellen nem vetették be ezeket a technológiákat. Máshol viszont már régen sikeresen alkalmazták eddig is.
"De egyelőre az újdonság abba áll, hogy eddig fertőző betegségek ellen nem vetették be ezeket a technológiákat. Máshol viszont már régen sikeresen alkalmazták eddig is."
Akkor már csak azt kell eldönteni "máshol vagyok"? Vagy "itt vagyok"
Úgy beszéltek itt sokan, mintha azboltás 100% -vedelmet adna... értesülettlenek vagytok... azbl oltottak közt is szep számmal betegednek meg...
Nameg ez, hogy lesznek oltattak meg halottak... hát persze...
A 80%-nál tünetmentes ez a betegség... a 20% akinél van tünet, azoknak is többsége felépül...
Nekem egyelőre nem kell oltás, megvárom, hány karotok nő a génmódosítástól, aztán majd később esetleg... ha már nem kell sorban állni, meg azt kapom amit akarok, nem pedig azt ami éppen jut...
Nem vagyok rizikó csoportban.
Voltam teszten és tele vagyok antitesttel, pedig egy enyhe hőemlekedésem sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!