Hogy fér el egy egész világ a tv-ben? több lenn
Figyelt kérdés
Tehát ma pont ezt a televízió készüléket néztem, és benne volt budapest. Nagyot néztem, mert már voltam ott egyszer, és minden ugyanugy volt, tehát nem csalás, nem ámítás volt. Csak az a nem fér a fejembe hogyan lehetséges ez? hisz méretre azért elég nagy, még a legnagyobb zsákomba se fért volna el, nemhogy egy kis tv-ben...2021. jan. 13. 19:49
2/7 anonim válasza:
Valójában nincsen ott semmilyen világ, viszont a tévé súlyos hallucinációkat tud okozni a nézői számára. Az áldozatok a valóságban nem jelenlévő képeket láthatnak és akár hangokat is hallhatnak. Orvoshoz fordulniuk nem szükséges, ezt az állapotot a televízió kikapcsolásával azonnal meg lehet szüntetni. :D
3/7 Wadmalac válasza:
Ejnye. Nem vetted észre, hogy nem egyszerre van benne az egész világ? Mindig csak egy tévényi darab innen-onnan.
4/7 Wadmalac válasza:
"Orvoshoz fordulniuk nem szükséges, ezt az állapotot a televízió kikapcsolásával azonnal meg lehet szüntetni. :D"
És a függőség?
5/7 anonim válasza:
időlord technológia.. belülről nagyobb mint kívűl (aki ismeri a ki vagy doki-t tudja aki nem az nézze meg)
6/7 anonim válasza:
ÖSszetöpörítéses hupikék-módszerrel. Aklacsony idezetűeknek nem javasolódott meg. Csak aki nem, meg néhány karfiolmunkásnak. Vaalmint a harangozóknak, mert nekik mert csak. Remélem, kristálytisztán fogalmaztam meg a magyarázatot. :I) :)
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy te nem tudtad haza vinni Budapestet, mert em volt meg a hozzá szükséges technológiád. A TV-seknek meg megvan.
Úgy csinálják, hogy összezsugorítják a várost, és aztán rakják bele. Te tuti nem próbáltad összezsugorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!