A világ két részre fog szakadni?
Persze, miért ne?
Az összes halott, aki belehalt a járványba, így tett.
Tudod én már várom a nyitást.
Türelemmel várok, mert jól halad az oltóprogram, megértem, hogy esélyt kell adni másoknak is, hogy megszerezhessék a védettséget.
Én már nyugodtan mehetnék mindenhová, mert be vagyok oltva, engem már alig érdekel ez az egész, aztán valószínűleg a nyitásra nem fog megszűnni a járvány, mert az oltatlanok közül sokan megbetegedhetnek még, de ez a saját választásuk lesz, mert akkorra már bárki beoltathatná magát és szerezhetne védettséget a megbetegedés ellen, mert rendelkezésre fog állni a vakcina.
Sajnálom azokat, akik majd meg fognak szükségtelenül halni, de hát ha egyszer szeret valaki orosz rulettet játszani, legyen neki kedve szerint, azt sem lehet megakadályozni, hogy valaki kiugorjon a lakása ablakából a tizediken, vagy beugorjon a Dunába a Lánchídról,magánüggyé változik az ilyen cselekedet.
Ha meghal, el lesz temetve és megy minden tovább.
Ha neked nem kell, akkor ne oltasd be magad, a kutya sem törődik vele.
Mostantól magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!