Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A világ két részre fog szakadni?

A világ két részre fog szakadni?

Figyelt kérdés
Oltottakra és Oltatlanokra? Csak azért kérdezem mert az oltottaknak lesz erről bizonyítványa, az Oltatlanok ugyanakkor nem élhetnek a jogaikkal úgy mint azelőtt..Mi a cél? Kiszűrni, meglátni az ellenállókat? Esetleg van is az oltásban valami kimutathatatlan molekula, amit a gyógyszeripar majd érdeke szerint aktivál? Elindíthatnak vele egy megbetegedési folyamatot? Elméletben képesek volnának rá? Hány éve kezdődtek a nanokutatások, nanotechnológia?

2021. ápr. 25. 11:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én akkor a kovidtól kérem az immunitást. Lehet így is?
2021. ápr. 25. 20:18
 12/32 anonim ***** válasza:
57%

Persze, miért ne?

Az összes halott, aki belehalt a járványba, így tett.

2021. ápr. 25. 20:24
 13/32 A kérdező kommentje:
Az hogy ki kovidos, meg ki miben hal meg, arra bizonyíték, a hatalom embereinek a szava, úgy látzszik te bemondásra mindent elhiszel, ugyanis semmi sem ellenőrizhető, vagy megkérdőjelezhető amit mondanak, totális diktatúra zajlik.
2021. ápr. 25. 20:32
 14/32 A kérdező kommentje:
A lehet így is? Költői volt, nyílvánvalóan nem lehet így is, mert valami érdekes megmagyarázhatatlan okból ők mindenképp a véráramunkba szeretnének egy kovid oltás nevezetű folyadékot juttatni.
2021. ápr. 25. 20:35
 15/32 anonim ***** válasza:
28%

Tudod én már várom a nyitást.

Türelemmel várok, mert jól halad az oltóprogram, megértem, hogy esélyt kell adni másoknak is, hogy megszerezhessék a védettséget.

Én már nyugodtan mehetnék mindenhová, mert be vagyok oltva, engem már alig érdekel ez az egész, aztán valószínűleg a nyitásra nem fog megszűnni a járvány, mert az oltatlanok közül sokan megbetegedhetnek még, de ez a saját választásuk lesz, mert akkorra már bárki beoltathatná magát és szerezhetne védettséget a megbetegedés ellen, mert rendelkezésre fog állni a vakcina.

Sajnálom azokat, akik majd meg fognak szükségtelenül halni, de hát ha egyszer szeret valaki orosz rulettet játszani, legyen neki kedve szerint, azt sem lehet megakadályozni, hogy valaki kiugorjon a lakása ablakából a tizediken, vagy beugorjon a Dunába a Lánchídról,magánüggyé változik az ilyen cselekedet.

Ha meghal, el lesz temetve és megy minden tovább.

2021. ápr. 25. 20:42
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

Ha neked nem kell, akkor ne oltasd be magad, a kutya sem törődik vele.

Mostantól magánügy.

2021. ápr. 25. 20:48
 17/32 A kérdező kommentje:
Ha már beoltattad magad akkor nincs visszaút sajnos.
2021. ápr. 25. 21:23
 18/32 A kérdező kommentje:
Érdekesség, hogy a szakértők nem találtak összefüggést a vírusban való érintettség és az oltásellenesség között – oltásellenesből nem lesz nagyobb eséllyel oltáspárti az, aki átesett a víruson. A TK kutatásaiból az is kiderült, hogy nem igazán van átjárás a két csoport között.
2021. ápr. 26. 23:06
 19/32 everlight ***** válasza:
0%
Oltassa be magát a halál,sebtiben kikotyvasztott méreg ,eleve nem ér semmit,úgyse hal ki az emberiség.
2021. ápr. 28. 00:51
 20/32 anonim ***** válasza:
88%
Engem egy hét múlva fognak beoltani az Astraval
2021. ápr. 29. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!