Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bosszút álljak vagy ne?

Bosszút álljak vagy ne?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt egy tarskereson. Nagyon jól kijottunk, kb 2 hónapig beszélgettünk Facebookon. Mikor kórházba volt akkor is támogatta kedves szavakkal, lelket öntöttem bele stb.

Közben küldött magáról képeket, egyre merészebbeket. Én nem küldtem, de nem is kérte. Már azon voltunk, hogy találkozunk itt nálam, amikor egyik nap nem írt vissza, amikor rakerdeztem, hogy mi a baj csak kamuzott. Később elmondta, hogy kiderult, hogy betegsége van és így nem akar pasit. Szerintem ez is kamu és csak játszott velem, az érzelmeimmel. Arra gondoltam, hogy bosszút állok és a pucér képeit kirakom Facebookon meg kinyomtatom és kiplakátozom vele a helyet, ahol dolgozik.

2021. ápr. 24. 21:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

- a bosszuallas hosszu tavon a te lelkedet fogja mergezni

- a nonek nem koteles veled tovabb baratkoznia, elmondta hogy miert nem akar, neked ezt el kell fogadnod

- ha megteszed, bortonbe mehetsz, de az erkolcsi bizonyitvanyodban mindenkepp ottmarad

- ilyet nem tesz normalis ember a masikkal, mert tonkreteheted az eletet

2021. ápr. 24. 23:01
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hazudsz. Ez mind kamu.
2021. ápr. 24. 23:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat tudni fogja, hogy azokat a kepeket neked kuldte at, tehat lazan bemegy a rendorsegre es feljelent. Valoban elindulhat ellened egy ugy...vagy hogy fogalmazzak.. zaklatas vagy hasonlo miatt.. kinek hianyzik a rendorsegre jarkalas?Ez nem vicc amugy, volt mar ilyenre pelda.

Ha a facebookra kiteszed, az ismerosok szemeben inkabb te lennel a szanalmas szerintem, legalabbis en igy neznek rad..meztelen not mar mindenki latott..a facebook amugyis torolne a kepeket, mivel szabalyba utkozik....

Az miert olyan hihetetlen, hogy egy no par hetig ismerkedik valakivel, majd meggondolja magat? Nincs ebben semmi. Majd eljon akivel sikerul osszejonnod, ennyi, lepj tovabb.

2021. ápr. 25. 00:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, az is lehet hogy tényleg beteg, csak nekem fura ha ez miatt nem akar valaki kapcsolatot.Nem egy halálos betegségrol van szó. Na mindegy, inkább nem állok bosszút, majd csak túl leszek rajta.
2021. ápr. 25. 09:28
 25/29 anonim válasza:
88%
Ilyen undorító férget mint téged... Istenem de remélem hogy nem találkozok ilyennel mint veled. És mi van ha tényleg beteg? Rohadt gyerekes vagy, jó hogy nem jött össze veled.
2021. ápr. 25. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h nem is a saját képeit rakta ki és most olyanon állsz bosszút aki ártatlan. Simán lophatta ugyanúgy hazugsággal mastól a képeket. Lehet h nem is nővel beszélgettél.

amúgy flörttel hülyíteni valakit nem bűncselekmény de amire te készülsz az az!

2021. ápr. 26. 15:19
 27/29 anonim ***** válasza:
Most miert lenne undorito fereg? Eljatszott a gondolattal, mi lenne ha.. de aztan helyesen dontott es nem tette meg...Ugyan kinek ne jutott meg eszebe, amikor sertve erezte magat, hogy de jo lenne megbosszulni..ez a kicsimyesseg benne van az emberben, de a tobbseg tullep rajta...ennyi...meghaladjuk onmagunkat 23as voltam
2021. ápr. 27. 22:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Írtad hogy kórházban volt. Miért olyan hihetetlen hogy baja van? Nekem mostanában minden pisilés fáj és igen elég alacsony a libido
2021. máj. 10. 19:39
 29/29 A kérdező kommentje:

28#

Azért hihetetlen, mert még nem hallottam olyat, hogy valaki egy betegség miatt nem akar pasit.

Szóval lehet, hogy beteg, de elég fura kifogás.

2021. máj. 11. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!