Lányok meg mernétek csinálni hogy odaléptek az utcán egy random fiúhoz és lesmároljátok?
Tőlem egy önkéntelen marha nagy pofont kapna, hogy átrepülne a túloldalra és ettől egy életre leszokna arról, hogy a lányoknak mindent lehet.
No meg utána jó sokáig köpködném a turhákat.
Meg merném tenni, csak éppenséggel az elveim ellen van, vagyis, hogy nem fogok senkit szexuálisan zaklatni. Meg hát szerintem undorító idegenek csókolgatni.
22/L
Elnézést, a HIV fertőzés csak egy példa volt, de akkor vegyünk Hepatits C-t, akármit, képzeljen el mindenki el egy olyan betegséget, amit tényleg nyállal terjed. :)
Kérdező, azt hiszed a becsüeltsértés csak azt jelenti, hogy beszólok a másiknak?
"Aki mással szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ vagy egyéb ilyen cselekményt követ el.(...)¨ közvetlenül, közvetve, vagy gesztus formájában.
Egy random megcsókolástól nyilván nem egyből az jut az ember eszébe, hogy "fúj, ő engem csak úgy lesmacizott!", de mi van akkor, ha mondjuk egy meleg férfit kapsz le, vagy olyan embert, aki úgy érzi, hogy ettől a cselekedettől az ő becsülete megsérült?
Vagy képzeld el csak azt, hogy az utcán megcsókolsz egy ismeretlen pasit, a barátnője/felesége pedig épp akkor jön ki az egyik üzletből, téged meg a falnak ken.
Gondolom még te lennél feháborodva.
Ezt nem is nagyon tudom bátorsághoz kötni, mert inkább csak gyerekes, vagy állatias viselkedés.
A kutyák szoktak így odamenni egymáshoz és egymás seggét szagolni, összenyalogatni a másikat. Most az mersz kérdése lenne, hogy én meg merném-e tenni ugyanezt, vagy inkább primitívségé?
Ha szingli lennék sem. Több okból:
1.ez szexuális zaklatás ám, a lányokkal sem tesznek kivételt
2.ha a srác pl. meleg vagy aszex,akkor még inkább feljelenthet
3.ha van barátnője, lehet hogy ösztönből pofán vágna (remélem)
4.lehet hogy épp beteg, vagy épp készül kijönni a herpesze, vagy 2hete nem mosott fogat
5. A fogadásoknak is van határa, én biztos nem járatnám le magam ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!