A kérdező szavazást indított:
20:00 előtt
21:00
22:00
23:00
éjfél
hajnali 1-2
alig alszom, szinte semmit
47 szavazat
1/5 anonim válasza:
Általában 2-3 között. Változó mikor kelek, de ha nincs suli délelőtt, olyan délután fél 1-fél 2 között kelek fel.
Tegnap kivételes eset volt, este 9-kor feküdtem le és délután 1-kor keltem fel, erős 14 órát szundiztam egyhuzamban :D
3/5 anonim válasza:
Hajnal 4-5 körül. Dél-1-kor kelek.
4/5 anonim válasza:
Általában szinte mindig késő este fekszem olyan éjfél körül. Reggel 8-kor kelek.
5/5 anonim válasza:
Hajnali 1 előtt sose tudok elaludni. Úgyhogy 1 és 3 óra között. Reggel 7-kor kelek.
Egész nap hulla vagyok.. Olyan este 8 fele van a holdpont, addig álmos vagyok, de ha nem alszok el, akkor utána hajnalig megint nem tudok.
Sajnos ha rendesen van suli, akkor se jobb a helyzet. Talán annyi, hogy akkor olyan 1 körül eltudok aludni, viszont 6-kor kelnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!