Az idős nőknek miért van általában mindig ugyanolyan haja?
Figyelt kérdés
Tudjátok az a rövid, dauerolt.2021. márc. 31. 18:51
1/21 anonim 

válasza:

Sosem láttam dauerolt hajú idős nőt.
3/21 anonim 

válasza:

Nekik már nem áll jól a hosszú haj, mondjuk copfba kötve. És a dauer egy kicsit növeli a haj volumenét, ad neki egy tartást, nem lapul a fejére, dúsabbnak hat. Szerintem ezért.
4/21 anonim 

válasza:

Annyi hajból azt lehet kihozni.
5/21 anonim 

válasza:

Amirol irsz, az hungarikum, illetve retro balkan.
6/21 anonim 

válasza:

Azért, hogy megtévesszék a pénzes postást.
8/21 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok, hogy nem láttatok ilyet, mert az a ritka, ha valakinek nem ilyen van. Magyarországról beszélek.
2021. márc. 31. 19:33
9/21 anonim 

válasza:

Az idős emberek többsége már annyira nem ad a hajára, nem állnak órákat a tükör előtt. Az ilyen fajtát hamar rendbe lehet szedni, nem kell sokat vesződni vele. Mellesleg pl. az általad linkelt néninek teljesen jól rendbe is van téve.
10/21 anonim 

válasza:

Kevés, csúnyább hajuk van és így többnek tűnik. Mondjuk nekem nagyon tetszik ha egy idős nőnek hosszú haja van, kontyba fogva vagy akár kiengedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!