Az idős nőknek miért van általában mindig ugyanolyan haja?

Idős korra az ember elkezd kopaszodni, nem csak a férfiak, de a nők is. A ritka szálú haj pedig nagyon csúnya, hogy ha meg van hagyva egyenesre és hosszúra. A dauerolt haj dúsabbnak látszik, eltakarja a kopaszodó fejrészeket.
Én csak a harmincas éveim közepén járó nő vagyok, de már tíz éve nagy mértékben hullik a hajam és a fejtetőmön már van egy kis kopasz folt meg a homlokomnál is egyre húzódik visszább a hajvonal. :( Emiatt le kellett vágatnom a derékig érő hajamat, először váll alá érőre, majd kleopátra frizurára, most pedig már alig párcentis, ilyen "kisfiús" hajam van. És sajnos egyenes, sötét színű hajam van és hófehér bőröm, ezért a kopaszodó részek nagyon látszanak. :( Már gondolkodtam rajta én is, hogy valahogy göndöríteni kellene a megmaradt hajamat, hogy kicsit takarjon a kopasz részekből legalább a fejtetőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!