Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az IKEA-ban hogyhogy minden...

Az IKEA-ban hogyhogy minden dolgozó fiatal és nagyon kedves?

Figyelt kérdés
Mostanában bármerre járok azt tapasztalom, hogy egyre bunkóbbak az emberek, gondolom a korona miatt, de ma kellemesen csalódtam. Jártam az IKEA-ban és meglepődtem, hogy minden dolgozó mennyire normális meg kifejezetten kedves volt, ha kérdeztem valamit akkor is teljesen korrektek megmondták, hogy mi hol van és csak fiatalokat láttam. Ez megvan nekik mondva vagy alapjáraton ilyen embereket vesznek fel?
2021. ápr. 22. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért nemm bunkó mert a munkáját csinálja közben..

Egy eladó nem lehet bunkó a vevővel bár vannak kivételek de ezt kell teljesíteni hisz nekik van ilyen vevőközpontúság vagy mi és ez által bárkihez kedvesek..tűrni kell ez a lényeg.

2021. ápr. 22. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem már néni is szolgált ki az IKEA-ban.

A kedvesség azon kívül, hogy munkahelyi elvárás gondolom függ attól, hogy meg vannak becsülve.

Valamint biztos komoly rendszerük van arra, hogy megtalálják, kiket alkalmazzanak.

Legalábbis az én fejemben így él

2021. ápr. 22. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Ha már abszolút használhatatlan dizájn bútorokat árulnak, legalább legyenek kedvesek... :)
2021. ápr. 22. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Majd a huszadik, zárás előtt öt perccel betévedő birka után, meg az idióta suttyók után, akik mondva csinált marhaságokért reklamálnak némi meg nem érdemelt engedmény reményében, nem lesznek ám olyan kedvesek. Nehogy azt hidd, hogy az eladó bármit köteles eltűrni. Én simán elzavarnám az idióta, tenyérbemászó vásárlot az anyjába. Ha kirugnak, nem baj, szar munkahely mindig van.
2021. ápr. 22. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

3.használhatatlan? :D

nekünk több bútorunk onnan van és egyáltalán nem használhatatlan és több éves is van már.

2021. ápr. 22. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Igyekeznek olyan embereket fölvenni akik kedvesek és utána nem az a cél, hogy kikészitsék őket idegileg.

Az is benne van a pakliban, hogy aki éppen kiakad és ideges azt vagy szünetre küldik vagy a hátsó raktárba, hogy ne a vásárlók között legyen.

2021. ápr. 23. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Velem mindig bunkok az ikeaban. Elbujnak a segitsegnyujtas elol. Utalok oda jarni.
2021. ápr. 23. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Több munkahelyen is dolgoztam már emberekkel. Az a tapasztalatom és a többi eladónak is, hogy vannak, akik csak belépnek és már látszik rajtuk, hogy problémásak, ezeket én is kerülöm inkább, inkább ki se szolgálom, vagy lebeszélem a dolgokról, mert nem hiányzik, hogy fél napig ott szenvedjen nekem mert rohadtul nem tudja mit akar, de ennek ellenére ő jobban tud mindent, és ha mégis másfél óra alatt sikerült végre döntésre jutnia, már előre sejtem, hogy ez lesz az, aki majd akkor is talál otthon hibát ha nincs és visszajön cirkuszolni. Eddig még egyetlen egyszer sem csalt ez a megérzésem. Úgyhogy most már szó szerint menekülök ezek elől az elmebajos vásárlók elől.

Lehet hogy rólad is azt gondolják valamiért, hogy problémás vagy.

2021. ápr. 23. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!