Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Min múlik a vásárlókedv? Más...

Min múlik a vásárlókedv? Más boltban dolgozó is tapasztal hasonlót?

Figyelt kérdés
Egy fehérnemű boltban vagyok üzletvezető és már többször megfigyeltem amit ma is: Tegnap egymásnak adták a kilincset, nincs akció, nem most érkezett új kollekció, lelkesen vásárol mindenki, egésznap nagy a jövés-menés, ma meg 10 óra óta egy kezemen megtudom számolni hányan voltak bent. Ez mégis min múlik? Egy másik boltban dolgozó ismerősöm is hasonlót tapasztal forgalom szempontjából és az a vicc, hogy általában napra pontosan.
2021. márc. 3. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nem kapták meg a fizut az emberek. Illetve jön a nőnap, amikor számítanak arra, hogy lesznek kedvezmények.
2021. márc. 3. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Napra pontosan minden hó 3.án?

Amúgy az hogy látják, h sokan vannak bent, vásárolnak az meghozza a kedvet ésszerrű keretek között, hogy ők is vásároljanak. Szóval ha van bent 3 ember, aki vásárol bevonza a 4-5.et is mintha egy ember se lenne bent.

2021. márc. 3. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Érdekes, mert természetesen a nyugdíj, családi, segély, fizu hatással szokott lenni a forgalomra, bár a vírus óta ez sincs mindig így, de olyan is van, hogy az ember nem is számít rá, mondjuk hónap végén van nagyon jó nap és más ismerőseimnél is, akik boltot vezetnek. Fura :D

#2 Ez így van, megfigyeltem én is meg ez kőkemény pszichológia: a tömeg vonza a tömeget. :D Bár a pandémia óta nem lehetnek a boltban sokan.

2021. márc. 3. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A tömeg azt jelenti, hogy ez biztos egy jó bolt, vagy éppen leárazás van, azért vannak sokan, stb.
2021. márc. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!