Az emberek miért gyűlölik ilyen sokan a szakállat?
Itt most a megmunkáltra gondoltam,nem az igénytelen összevissza szakállra. De mégis mondják,hogy "csöves",undorító arra is ami szépen meg van csinálva.
Érdekes módon ha egy öltönyben vagy és rolexet viselsz,meg annyi eurót tartasz a kezedben hogy a számológép úgy számolná mint a PI értékét,hogy sose ér a végére akkor pont nem érdekli egyiket sem hogy van-e szakállad,vagy sem. Akkor egyenesen férfias és szexi.
Nem gyűlölöm a szakállat, de nem tetszik, és nem is szeretem. Akkor sem, ha ápolt a szakáll, és öltönyben+Rolex órával+10milka Euróval a kezedben látlak a Bentley-Ferrari-akármi autód mellett állva.
Egészen őszinte leszek: még combkefének sem szeretem (rögtönzött közvéleménykutatás szerint egyik barátnőm sem szereti, bár van, aki szex közben élvezi)
Dörzsöl
Meg mas fejed lesz, olyan mint a noknel pushup
Ha nem úgy végződött volna a kérdés ahogy, még vettem is volna a fáradtságot hogy rendesen valaszoljak
Nincs nőd
Értjük
5. Tekintsünk el minden mástól,ápolatlanságtól,stb.
Itt csakis arról szólt a kérdés,hogy ami szépen megvan csinálva,tisztán van tartva,stb.
Szervusz!
Szerintem elég erős kijelentés, hogy az emberek többsége gyűlöli a szakállat.
Én is hordok szakállat, a viking méretűt, de soha nem volt probléma forrása a szőr. Nagy ritkán elballagok a borbélyhoz (általában magamnak nyírom/borotválom), szóval rendszeresen karban van tartva. Emellett mosom, fésülöm és waxolom is.
Persze, többet kell foglalkozni vele, étkezés után nem árt átfésülni, ha olyan a kaja, akár megmosni... a puncinyalásról nem is beszélve.
Szóval ha rendben van tartva és nem kócos, nem büdös, akkor nem néz ki hajléktalannak a viselője.
Kérdező, nem lehet, hogy rossz közegben, nem a megfelelő embereknél próbálkoztál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!