Mi a véleményetek arról ha valaki buli után részegen felmegy egy idegen pasi lakására?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 10:01
11/15 Sunshinedoll válasza:
Sok más is ellátogat még nemibeteg gondozóba, ahogy bőrgyógyászhoz meg kardiológushoz is elmegy az ember, ha baja van :D
ÉS? :D
12/15 anonim válasza:
Semmi, baromira nem érdekel, nem az én dolgom. A szememben ettől még nem lesz valaki értéktelen, ha nem csal meg senkit akkor szingliként azzal szexel akivel csak szeretne, minden joga megvan hozzá. Nekem ez nem a világom, de az én vagyok, ők meg ők.
Az ilyen dolgok alapján ítélkezők már más helyzet, nekem ők azok akik nem ütik meg az embernek nevezhető szintet :)
13/15 anonim válasza:
Magamról ezt nem tudom elképzelni, totál pánik, de hogy mások mit csinálnak... nem érdekel. Egészségükre.
14/15 anonim válasza:
Legyen egy olyan jó estéje, mint Cardi B-nek a karrierje előtt ;)
15/15 moozygoo válasza:
Nézd, a kérdező véleményre volt kíváncsi, az én véleményem meg az, hogy az én szememben sribi az ilyen aki csak úgy fűvel fával összefekszik.
Csinálják, legyenek boldogok engem nem izgat.
Nekem nem jönnek be az ilyen nők, nem kell ezt túlspilázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!