Havi hány forintot költötök? Mindent beleszámítva. (Ha van család akire költesz, oda írnád, hogy hány tagú családra megy el a pénz?)
Átlag 200 ezret költök. Kaja, 1-2 számla, drogéria, állatkaja, a szabadidős részre kozmetikus, fodrász(ezek mondjuk pár havonta esedekesek, de idetartozik a ruha és a könyv is). Anyámal élek, de csak magamra költök illetve nincs hitel és albérlet se.
A maradékot félre rakom és a házat szépítjük, ha kell javitasokat finanszirozunk.
A szülőkkel kötött megállapodásunk úgy néz ki hogy ami jövedelem befolyik a részemről abból nem kérnek, viszont egy-egy boltot én intézek, a szépkártyámat anyu is használja, adok pénzt neki ha úgy van stb.
Élelmezésre amibe a házi kedvenceké is beletartozik és üzemanyagra(max 15e mert van bérletem is), én olyan 60-70ezret, ebbe lehetőleg minél normálisabb dolgok vannak, nincsen naponta két chips, szar csokik, sütemények, egyedül energiaitalt iszok naponta vagy 2 naponta, annak mindig lenni kell itthon. Szóval ez az
Rendezett életünk van, tudunk félre tenni igaz nem annyit mintha Franciaországban élnénk mondjuk ugyanezekkel a munkákkal, ezért lassabban érem el a célt ami egy családiház lenne, ezért segítenek ilyen módon a szülők.
Szüleimmel élek, így csak kajára, buszra, Netflixre meg az állataimra költök.
Havi kb. 90 ezer elmegy ezekre.
20 ezer a buszozás, 10 körül a kaja, az állatok átlag 50 ezer, Netflix 3 ezer. Ha kell, akkor sampon, fogrém, egyebek, de az csak párhavonta.
21/L
utolsó havi 10 ezret költesz a kajádra és havi 50 ezret az állataidra :O
nem érzed hogy ez nem normális?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!