A kérdező szavazást indított:
A koronavírus előtti szabad életet
a koronavírus okozta szigorúan korlátozott életet
mást, leírom
50 szavazat
1/7 anonim válasza:
Azt ahol egészséges okos gazdag boldog normális ember vagyok
2/7 anonim válasza:
Ha megvalósítom mindazt, amit szeretnék, arra a koronavírusnak minimális hatása van. Mondjuk ez már a mostani életemre is igaz.
3/7 anonim válasza:
Ugyan az, mint az #1, csak magamra értve, nem rá
4/7 anonim válasza:
Utázgatás nélkülit vagy mindenki vándorolgasson,de gyalog.
Első sorban élelmiszert termeljünk, semi flancolás. Autók,pénz betiltva!
5/7 anonim válasza:
Nekem valahol a kettő között lenne jó.
Jó lenne világot látni, de az, hogy nincs tömörülés es nincsenek 1 nm2-én 20-an valami mennyei.
6/7 moozygoo válasza:
Korlátozott élet: Bocs mindenki, de kapok havi kb 16 ezer forintot a home office-ban való dolgozásért, valamint BKK-ra se költök, az plusz havi 10 ezer.
Tudom hogy ezek sokaknak bolhafing összegek, de nekem sokat segítenek, ezért örülnék ha maradna még egy kicsit.
7/7 anonim válasza:
3. Én kiegyezem azzal, hogy mind2 en gazdagok vagytok, de én egy kicsit gazdagabb és dirigálhatok nektek, hogy mit csináljatok
...
Nemám, mindenki legyen gazdag, meg egyenlő, mint a tündérmesében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!