Nem unjátok még, hogy állandóan az oltás a téma mindenhol?
Függetlenül attól, hogy beoltatod magad vagy nem!!!
Bekapcsolom a TV-t, egyből Győrfi Pál mondja, hogy az oltás mennyire fontos. Felmegyek instagramra, már a celebek is hirdetik ha beoltatták magukat.
A hírportálokon állandóan ez a téma, a facebook tele ezzel.
A héten egy ismerősöm írt nekem, akivel hónapok óta nem beszéltem semmit. Köszönés után kérdezte hogy vagyok,illetve megkaptam-e már az oltást.
Másik ismerősöm állandóan azt magyarázza melyik szomszédja, ismerőse stb melyik oltást kapta és hogy van utána. Illetve, hogy akik nem oltatják be magukat, azok a lélegeztetőn végzik.
Egyáltalán nem vagyok a vakcina ellen, mert valószínűleg ez az egyetlen megoldás, de már kicsit sok, hogy a csapból is ez folyik.
Aki akarja úgyis kéri, aki meg nem, arra felesleges tukmálni.
Azért, hogy aki még nem esett át rajta, vagy esetleg nem is akar, minél előbb beoltassa magát. Hiszen annyira szuper helyen van az országunk a beoltottak listáján!! Hiszen jön a nagy foci, jön a nyár, nyitnak a szállodák, stb..
Csak arról alig beszélnek, hogy az oltás nem véd a betegségtől ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!