Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem unjátok még, hogy állandóa...

Nem unjátok még, hogy állandóan az oltás a téma mindenhol?

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy beoltatod magad vagy nem!!!

Bekapcsolom a TV-t, egyből Győrfi Pál mondja, hogy az oltás mennyire fontos. Felmegyek instagramra, már a celebek is hirdetik ha beoltatták magukat.

A hírportálokon állandóan ez a téma, a facebook tele ezzel.

A héten egy ismerősöm írt nekem, akivel hónapok óta nem beszéltem semmit. Köszönés után kérdezte hogy vagyok,illetve megkaptam-e már az oltást.

Másik ismerősöm állandóan azt magyarázza melyik szomszédja, ismerőse stb melyik oltást kapta és hogy van utána. Illetve, hogy akik nem oltatják be magukat, azok a lélegeztetőn végzik.

Egyáltalán nem vagyok a vakcina ellen, mert valószínűleg ez az egyetlen megoldás, de már kicsit sok, hogy a csapból is ez folyik.

Aki akarja úgyis kéri, aki meg nem, arra felesleges tukmálni.

2021. ápr. 15. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
En is unom, sot hanyingerem van az egesz virustematol. Aki mentalisan ep akar maradni, annak kerulnie kell a hireket.
2021. ápr. 16. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van!Én se nézem a híreket.Kapcsolom el ahogy kezdik
2021. ápr. 16. 18:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért, hogy aki még nem esett át rajta, vagy esetleg nem is akar, minél előbb beoltassa magát. Hiszen annyira szuper helyen van az országunk a beoltottak listáján!! Hiszen jön a nagy foci, jön a nyár, nyitnak a szállodák, stb..

Csak arról alig beszélnek, hogy az oltás nem véd a betegségtől ;)

2021. ápr. 16. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Te most szórakozol itt mindenkivel, hogy képes vagy plusz egy kérdést kiírni róla? :DDD
2021. ápr. 16. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem sem tetszik, ahogy feltétlenül kezelik a helyzetet. Nem tudom, milyen előnyük van a járványból, de inkább nem is foglalkozom vele. A rádióban hallgatom a híreket, ott sokat nyomják, főleg mondjuk délben. Kicsit unalmas, ez igaz. De ez az aktuális, és azért jó tisztában lenni a helyzettel. Tehát elviselem.
2021. ápr. 17. 13:03
 16/17 anonim válasza:
61%
És ITT IS ez a tema...
2021. ápr. 17. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem az a bajom, hogy mindig a vírus, és az oltás a téma, hanem az, hogy szokás szerint megint a pofánkba hazudnak( a sok ellentmondást, ferdítést, ködösítést szerintem még a vak is látja).
2021. ápr. 17. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!